Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Νέα - Ανακοινώσεις 20 Φεβρουαρίου 2018 | Τελευταία Ενημέρωση: 12/02/2018
  Αρθρα - Θέματα
Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
  Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - IP ERASMUS-MEDIAPRO II ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: “Innovative technologies in media production – future developments and trends”
Πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο (Γερμανία) με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, το δεύτερο στη συνέχεια Εντατικό πρόγραμμα σπουδών με έμφαση στις καινοτομίες στο ευρύτερο επιστημονικό και τεχνολογικό πεδίο των γραφικών τεχνών.  Το πρόγραμμα μαθημάτων υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS από το οποίο χρηματοδοτείται και έχει προκύψει από την εντατική δραστηριοποίηση των Ελληνικών Ανώτατων Σχολών όπου διδάσκεται η Τεχνολογία των Γραφικών Τεχνών   - δηλαδή από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο – ΕΑΠ και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα – ΤΕΙ Αθήνας.

Το εντατικό πρόγραμμα (intesive course) με τίτλο “MEDIAPRO-IP Innovative technologies in media production – future developments and trends”, εγκρίθηκε από την Εθνική Μονάδα Erasmus – IKY, μετά από την υποβολή πρότασης από τη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου – ΕΑΠ, με την συνεργασία του Ακαδημαϊκού Υπευθύνου του Μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του ΕΑΠ  «Γραφικές Τέχνες – Πολυμέσα”, Καθηγητή Δημητρίου Ζευγώλη και του Επίκουρου Καθηγητή στο Τμήμα Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας Αναστασίου Πολίτη.

Το πρόγραμμα έχει προκύψει και υλοποιείται από την εντατική και ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία των δύο Καθηγητών. Η συνεργασία αυτή αξιοποιεί την μακρά εμπειρία και τις διεθνείς συνεργασίες και επαφές τόσο του Δρος Αναστάσιου Πολίτη, όσο και του Καθηγητή Δημητρίου Ζευγώλη. Στην πράξη αποτελεί μία συνεργασία- πρότυπο των δύο Πανεπιστημιακών δασκάλων, με ουσιαστικά και προφανή αποτελέσματα στην ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών και το άνοιγμα νέων δρόμων για τους Έλληνες φοιτητές/φοιτήτριες γραφικών τεχνών στις σπουδές, την εργασία και την έρευνα στο τόσο ενδιαφέρον αυτό πεδίο.

Το MediaPro II στο Βερολίνο
Το εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων MediaPro II - IP που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο (http://ip2011.eap.gr), αποτελεί τη συνέχεια του πρώτου προγράμματος που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Αθήνας, τον Ιούνιο του 2010 (http://ip2010.eap.gr). To πρόγραμμα διδασκαλίας κάλυψε ένα ευρύ διεπιστημονικό πεδίο επιλεγμένων θεμάτων γραφικών τεχνών, προσανατολισμένο σε φοιτητές από τις τέσσερις συμμετέχουσες χώρες/πανεπιστήμια γραφικών τεχνών (Σουηδία, Φινλανδία, Γερμανία και Ελλάδα). 

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν με καθηγητές και φοιτητές, τα κάτωθι Πανεπιστήμια – Τεχνολογικά Ινστιτούτα και Ανώτατες Σχολές:
•    Royal Institute of Technology, Stockholm, Sweden
•    Metropolia University of Appied Sciences, Helsinki, Finland
•    Beuth Hochschule fuer Technik, Berlin, Germany
•    Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο – ΕΑΠ
•    Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα – ΤΕΙ Αθήνας

Τα μαθήματα παρακολούθησαν 32 φοιτητές και φοιτήτριες από τις χώρες Γερμανία, Σουηδία, Φινλανδία και Ελλάδα (ΕΑΠ και ΤΕΙ Αθήνας), Δίδαξαν συνολικά 12 κορυφαίοι καθηγητές των γραφικών τεχνών από τις χώρες αυτές, όπως φαίνεται και στο ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας. Σαν προσκεκλημένοι καθηγητές δίδαξαν στο πρόγραμμα οι Gert Schlegel και Philip Marmet από το Berner Fachchochshule  - Institute of Print Technology (Ελβετία). Η σχολή αυτή θα φιλοξενήσει το τρίτο και τελευταίο εντατικό πρόγραμμα που θα λάβει χώρα στην Ελβετία το 2012 (Bern/Burgdorf).

  Στιγμιότυπο από την διδασκαλία του εντατικού προγράμματος. Διακρίνεται ο Αναστάσιος Πολίτης την ώρα του μαθήματος και οι φοιτητές/φοιτήτριες από την Σουηδία, Φινλανδία, Γερμανία και Ελλάδα.

  Στιγμιότυπο από την απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης και επιτυχούς εξέτασης του Εντατικού Προγράμματος: Ο Καθηγητής Δημήτριος Ζευγώλης ((Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) απονέμει το πιστοποιητικό στην φοιτήτρια Θεοδώρα Σανδάλη (Τμ’ημα Τεχνολογίας Γραφικών τεχνών ΤΕΙ Αθήνας)


Το πρόγραμμα φιλοξενήθηκε στο Πανεπιστήμιο Beuth (Beuth Hochschule fuer Technik), Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Τεχνών. Υπεύθυνη για την τοπική οργάνωση ήταν η Καθηγήτρια Γραφικών Τεχνών Anne König, σε συνεργασία με την επιστημονική συνεργάτιδα Anette Schenk. Οι υποδομές του Πανεπιστημίου τέθηκαν για 2 εβδομάδες στην διάθεση του εντατικού προγράμματος διδασκαλίας, με αποτέλεσμα να διεξαχθούν τα μαθήματα, τα εργαστήρια και οι ομαδικές εργασίες των φοιτητών σε ενα εξαιρετικό περιβάλλον. Πραγματοποιήθηκαν ιδιαίτερα εντατικά μαθήματα, διαλέξεις και ομαδικές εργασίες των φοιτητών, σε καινοτομικά πεδία των γραφικών τεχνών.  Σταχυολογώντας μερικά από τα μαθήματα, αναφέρονται τα κοινωνικά media, το μέλλον των γραφικών τεχνών και της ανάγνωσης, την ψηφιακή εκτύπωση, την διαχείριση παραγωγής εντύπων, και το πρότυπο ISO-12647. Iδιαίτερα θετική κρίθηκε από τους φοιτητές και η διδασκαλία μαθημάτων design από την Λέκτορα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου κ. Ειρήνη Μαυρομμάτη.

Εκτός από τα μαθήματα, τα οποία κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών στις  αναπτυσσόμενες τεχνολογίες και πεδία του ευρύτερου χώρου των γραφικών τεχνών και μέσων (media), το πρόγραμμα περιέλαβε επίσκεψη στον εκ των  κορυφαίων κατασκευαστών εκτυπωτικών μηχανών ΚΒΑ (Koenig & Bauer)  στο Radebeul, όπως επίσης και στην εκτυπωτική επιχείρηση Druckhaus Mainfranken,  στο Kesselsdorf. Επίσης πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επίσκεψη στο ονομαστό Μουσείο του Bauhaus (Bauhaus – Archiv Museum fuer Gestaltung) με μία εξαιρετική παρουσίαση από την υπεύθυνη του Μουσείου κ. Billie Pittke.

Η εμπειρία που απέκτησαν οι έλληνες φοιτητές/φοιτήτριες  τόσο οι μεταπτυχιακοί του ΕΑΠ όσο και οι προπτυχιακοί του ΤΕΙ είναι ιδιαίτερα σημαντική, τόσο σε ότι αφορά την διεύρυνση των γνώσεών τους από την συμμετοχή στο πρόγραμμα όσο και από την συνεργασία με τους άλλους φοιτητές/φοιτήτριες από τις άλλες χώρες. Οι φοιτητές/φοιτήτριες από την Ελλάδα θα λάβουν 5 διδακτικές μονάδες (ECTS) που θα χρησιμοποιηθούν στα αντίστοιχα τμήματα και μαθήματα σπουδών τους.

   Φοιτητές και Καθηγητές του προγράμματος ERASMUS MediaPro II στο Βερολίνο, στην ομαδική φωτογράφηση στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου στη λέξη Beuth  (φτιαγμένη από Μπετόν)


Αποτελέσματα – συνέργειες και μελλοντικές δράσεις από την υλοποίηση του εντατικού προγράμματος – Επισημάνσεις και ορισμένες απόψεις
Υπάρχουν προφανή αποτελέσματα από την δραστηριοποίηση των Καθηγητών Δ. Ζευγώλη και Α. Πολίτη, στον διεθνή επιστημονικό και εκπαιδευτικό χώρο των γραφικών τεχνών και των media, όχι μόνο μέσω του συγκεκριμένου Εντατικού Προγράμματος αλλά και με το σύνολο των διεθνών συνεργασιών και των δραστηριοτήτων που έχουν αναλάβει οι δύο καθηγητές (με την πλήρη έννοια και σημασία της λέξης). Δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων διμερείς συνεργασίες με πανεπιστήμια της Ευρώπης για σεμινάρια, ανταλλαγές για διδασκαλία, μετάβαση φοιτητριών/φοιτητών για παρακολούθηση μαθημάτων – εξαμήνου σπουδών, πρακτική άσκηση και εύρεση εργασίας σε επιχειρήσεις στην Ευρώπη. 

Η συνεργασία και η δραστηριοποίηση αυτή οδηγεί στην ανάδειξη των δύο Σχολών σε ουσιαστικούς παίκτες και αξιόπιστους συνεργάτες και σε εκ του αποτελέσματος ουσιαστική αναγνώριση στον Πανεπιστημιακό χώρο των Γραφικών Τεχνών και των Media στην Ευρώπη. Παράλληλα, προκύπτουν ουσιαστικές συνέργειες, εγκρίσεις νέων διεθνών ερευνητικών έργων (πχ Lean Management Graphic-Μedia 2011-2013) ενώ είναι ανοιχτή η υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση έργων σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

΄Ηδη, η έγκριση της διεξαγωγής του τρίτου και τελευταίου εντατικού προγράμματος MEDIAPRO-IIΙ, από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (που διαχειρίζεται το πρόγραμμα Erasmus) που έχει προγραμματιστεί να υλοποιηθεί στην Ελβετία το καλοκαίρι του 2012, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη του ουσιαστικού και αποτελεσματικού έργου που υλοποιούν οι δύο Καθηγητές, με την αμέριστη συμπαράσταση της Διοικούσας Επιτροπής και του Πρόεδρου του ΕΑΠ και την ουσιαστική συμβολή του ΤΕΙ Αθήνας (ιδιαίτερα στην φιλοξενία του πρώτου IP στην Αθήνα το 2010).

Στο πλαίσιο αυτό, θα υπάρξει στις αρχές του 2012 προκύρηξη για την υποβολή αιτήσεων Ελλήνων φοιτητριών/φοιτητών από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΜΠΣ Γραφικές Τέχνες – Πολυμέσα) και από το Τμήμα Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας, για την παρακολούθηση του τρίτου εντατικού προγράμματος στην Ελβετία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Δρα Αναστάσιο Ε. Πολίτη – politisresearch@techlink.gr. Επίσης, περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο διατίθενται στην ιστοσελίδα: http://ip2011.eap.gr


Διαβάστε επίσης
12/02/2018 : Η Fujifilm ανακοινώνει την διάθεση νέου εκτυπωτή Αcuity LED 1600R
11/02/2018 : Fuji & Xerox ενώνουν τις δυνάμεις τους
11/02/2018 : Η Hellas Digital επιλέγει Durst
10/02/2018 : Αγώνες νέων σχεδιαστών & αφίσα για τον Τζίμη Πανούση από το GR DESIGN
08/02/2018 : Pack & Label Days 2018
07/02/2018 : H Xerox Hellas κερδίζει το «Country of the Year Award»
24/01/2018 : Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: «Νέες Τεχνολογίες και Marketing. Έξυπνη Συσκευασία» στο ΤΕΙ Αθήνας
24/01/2018 : Epson Textile R-Evolution: Tο συνέδριο για την ψηφιακή εκτύπωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων
23/01/2018 : 4o επιστημονικό συνέδριο: Έξυπνη Συσκευασία & Marketing
22/01/2018 : Συνδιοργάνωση διεθνών επιστημονικών συνεδρίων γραφικών τεχνών και συσκευασίας
22/01/2018 : Η EPSON στην Heimtextil 2018 - Φρανκφούρτη, 9-12 Ιανουαρίου
19/01/2018 : Νέοι κύκλοι σεμιναρίων βιβλιοδεσίας
19/01/2018 : H Label Maker Printer of the Year
18/01/2018 : 22-24 Φεβρουαρίου 2019 η επόμενη Graphica
10/01/2018 : Ψηφιακός εκτυπωτής ετικετών VP700 της VIPColor
07/01/2018 : Συσκευασία 18 - Plastica 18, 12-15 Οκτωβρίου 2018 στο Metropolitan Expo
28/12/2017 : Η Έκθεση της Xerox για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αναδεικνύει τη σημασία της έγκαιρης επίτευξης βασικών στόχων αειφορίας
28/12/2017 : Παγκόσμιας εμβέλειας διακρίσεις για την ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης της Xerox Hellas
23/12/2017 : 20 κορυφαίες έντυπες Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις από όλο τον κόσμο
21/12/2017 : Nέο εξελιγμένο μοντέλο SureColor SC-F9300 της EPSON
20/12/2017 : Νέα Συνεργασία της A&G Paper με την εταιρεία Κοτσώνης
18/12/2017 : Ίδρυση αυτόνομου τμήματος Επιστημών Γραφικών Τεχνών & Συσκευασίας
14/12/2017 : H Xerox Hellas Πρώτη στα Mερίδια του Τρίτου Τρίμηνου 2017 στις Α3 Πολυλειτουργικές Λύσεις
03/12/2017 : Διάφανα πολυεστερικά φιλμ για μελάνια νερού pigment & dye της Ulano
03/12/2017 : To Colorstar Software της Nazdar
01/12/2017 : Πιστόλι Ψεκασμού χειρός για εμφάνιση τελάρων μεταξοτυπίας KIWO PROFI WASH
30/11/2017 : Επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στη Xerox Hellas και την ACI Hellas
30/11/2017 : Συνεργασία της XEROX με την εταιρεία Ιάσων Πληροφορική και στον τομέα του hardware
28/11/2017 : Νέες εγκαταστάσεις συστημάτων Grunig
28/11/2017 : Αυτόματο τεντωτήριο G-STRETCH 202 PLUS της Grunig
27/11/2017 : Σε κοινό δρόμο ετικετοποιοί και προμηθευτές
22/11/2017 : Η νέα οικογένεια πολυλειτουργικών εκτυπωτών Versant της Xerox
20/11/2017 : Καινοτόμες LASER Mετεκτυπωτικές Λύσεις SEI Labelmaster Laser Cutter για την IPEK
08/11/2017 : Η Xerox ηγέτης στην Ασφάλεια Εγγράφων
30/10/2017 : Πρόσκληση του ΕΛΣΕΤ
30/10/2017 : ConnectKey έτοιμο για φορητότητα και cloud
27/10/2017 : Amsky flexo CTP για την DPA
27/10/2017 : Durst Roadmap2020
27/10/2017 : Συνέντευξη από τον Patrick V. Valtin στον Δημήτρη Τσουκαλά
23/10/2017 : H Xerox παρουσίασε τις νέες της λύσεις που μεταμορφώνουν το χώρο της εργασίας
16/10/2017 : Η Konica Minolta έδωσε στη δημιουργία διάσταση και εντυπωσίασε!
16/10/2017 : Ημερίδα ΟΚΙ Partner, Οκτώβριος 2017
16/10/2017 : Zünd Experience Days
13/10/2017 : 1ο Konica Minolta Innovation Day - Transition to the Digital Workplace
11/10/2017 : Xerox Hellas: Στήριξη κοινωφελών οργανισμών με τη συνδρομή συνεργατών και εργαζομένων
06/10/2017 : Η Xerox Hellas Πρώτη σε Μερίδια Αγοράς στα Έγχρωμα Α3 το Πρώτο Εξάμηνο του 2017
22/09/2017 : 3 βραβεία SGIA για την Durst
13/09/2017 : Τα νέα γενιάς direct to garment εκτυπωτικά Brother GTX «οδηγούν» την εκτύπωση ενδυμάτων σε νέα επίπεδα
12/09/2017 : Η BEL στη LABELEXPO 2017
10/09/2017 : Η Inform Lykos συνεχίζει με Nipson
10/09/2017 : Inelme για την Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
10/09/2017 : Εγκατάσταση ενός Dusrt TAu 330 στην εταιρεία παραγωγής ετικετών EKKO, στην Ουκρανία
06/09/2017 : Η Printing Packaging Γεωργιάδης ΑΕ αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά συσκευασίας με το MGI JETVarnish 3D Evo
24/07/2017 : Η Xerox για όγδοη συνεχή χρονιά στην κορυφή της έκθεσης «Managed Print Services Market Landscape» της Quocirca
21/07/2017 : Πλειστηριασμός της Πήγασος Εκδοτικής
21/07/2017 : Η Digiprint επενδύει σε εκτυπωτές DURST
07/07/2017 : Νέα συνεργασία για την DisplayMedia με την STS
06/07/2017 : Έλεγχος Ποιότητας & Αυτόματη Απόρριψη Ελαττωματικών Κυτίων In-Line
30/06/2017 : Ημερίδα ΟΚΙ Partner
29/06/2017 : Packaging Innovation Awards 2017
28/06/2017 : Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Δήλωση συμμόρφωσης στα υλικά συσκευασίας που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα»
27/06/2017 : Σεμινάριο για τεχνικές διπλώματος χαρτιού «Folding Techniques for Designers»
19/06/2017 : Συνέδριο e-Business & Social Media World 2017
19/06/2017 : 4ο φόρουμ Διαβούλευσης του LIFE DEBAG για την προτεινόμενη ΚΥΑ για την μείωση της χρήσης πλαστικής σακούλας
15/06/2017 : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ: Νέες Τεχνολογίες και Marketing. Έξυπνη Συσκευασία
15/06/2017 : Xerox Hellas: 45 χρόνια αδιάκοπης καινοτομίας στην Ελλάδα
13/06/2017 : Pack & Label Days 2018
08/06/2017 : Προκήρυξη Υποτροφίας Συμμετοχής στο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – Μουσείο Τυπογραφίας
08/06/2017 : Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Σχεδιασμός Προϊόντων και Συστημάτων»
07/06/2017 : Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: «Δήλωση συμμόρφωσης στα υλικά συσκευασίας που έρχονται σε άμεση επαφή με τα τρόφιμα»
24/05/2017 : Η Xerox βραβεύεται ως μία από τις Πλέον Ηθικές Εταιρείες του Κόσμου.
23/05/2017 : Design Olymp Awards: Διαγωνισμός καλύτερης συσκευασίας τροφίμων και ποτών
19/05/2017 : Ημερίδα για την Υγεία & Ασφάλεια των εργαζόμενων στον κλάδο του Τύπου
18/05/2017 : Μια καινούργια συνεργασία για την ZAPADEL ΕΠΕ, στον χώρο των εκτυπωτικών λύσεων μικρού μεγέθους (small format).
16/05/2017 : Μια μεγάλη επένδυση στη Θεσσαλονίκη με τη σφραγίδα της Xerox
12/05/2017 : Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την FESPA 2018
11/05/2017 : Η KREA Technische Textilien GmbH στην FESPA 2017
08/05/2017 : Διεθνές συνέδριο για την Τυπογραφία 11-13/5/2017
07/05/2017 : MASSIVit: Η 3D εκτύπωση στην FESPA 2017
05/05/2017 : H Zapadel σας προσκαλεί στη FESPA
05/05/2017 : Εκδήλωση του ΕΛΣΕΤ στη Θεσσαλονίκη
03/05/2017 : Η Παγκόσμια Πρεμιέρα της swissQprint φθάνει!
03/05/2017 : EFI: Συνέντευξη Τύπου κατά την διάρκεια της Fespa 2017
02/05/2017 : Για πρώτη φορά, όλα τα νέα μοντέλα TexJet® της Polyprint στη FESPA 2017
28/04/2017 : Ημερίδα για την ανάπτυξη και τα χρηματοδοτικά εργαλεία στην εποχή της κρίσης
28/04/2017 : Τα Managed Print Services της Xerox μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα
28/04/2017 : Στα «χέρια» του Ιβάν Σαββίδη ο Πήγασος
26/04/2017 : Packaging Conference 2017
21/04/2017 : Νέο λογότυπο και ταυτότητα ΗΒΗ από την Tribe
21/04/2017 : H Intersys χορηγός-υποστηρικτής του «4ου τουρνουά Bowling Ατόμων με Αυτισμό»
06/04/2017 : Xerox Hellas: Σημαντική διάκριση στα Best Workplaces 2017
05/04/2017 : Hunkeler Innovationdays
05/04/2017 : H Heidelberg βελτιώνει τα καθαρά κέρδη της
05/04/2017 : Η Sappi σκοπεύει να ενισχύσει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη.
05/04/2017 : Sakurai: ισχυρή αύξηση των πωλήσεων στην Ευρώπη σε μηχανήματα μεταξοτυπίας
04/04/2017 : Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ με τίτλο « Νέες Τεχνολογίες και Marketing. Έξυπνη Συσκευασία »
31/03/2017 : Παρουσίαση της νέας AccurioPress C2060 στο Digital Image Square της Konica Minolta Hellas
31/03/2017 : Στην κορυφή η Intersys με BRONZE βραβείο στα Sales Excellence Awards 2017
31/03/2017 : Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμη μία ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών
30/03/2017 : Αλλαγές στο καταστατικό του ΕΛΣΕΤ

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM