Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Υπηρεσίες - Email Campaign 16 Αυγούστου 2018 | Τελευταία Ενημέρωση: 18/06/2018
Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

Υπηρεσίες - Email Campaign
Με τον όρο «email campaign» περιγράφονται ένα σύνολο ενεργειών που σκοπό έχουν να πληροφορήσουν μαζικά ένα επιλεγμένο κοινό, ανοίγοντας έτσι νέες επαφές και επιτυγχάνοντας νέες συνεργασίες. Ακολουθώντας πάντα μια σωστή τακτική προσέγγισης που συμφωνεί με τα παγκόσμια πρότυπα για το internet, αναλαμβάνουμε να φέρουμε την επιχείρηση σας πιο κοντά σε χιλιάδες πιθανούς πελάτες ή συνεργάτες σας.

Πιο αναλυτικά στην υπηρεσία email campaign περιλαμβάνονται:

1. η μελέτη προώθησης που έχει σαν στόχο να καταγράψει τους στόχους της επιχείρησης, να σχεδιάσει έξυπνους τρόπους διαφήμισης και να αποτυπώσει το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που θα ακολουθήσουν. Σε κάθε περίπτωση ο τρόπος προσέγγισης του κοινού θα είναι σύμφωνος με τις ισχύουσες Κοινοτικές οδηγίες και την Ελληνική νομοθεσία (anti-spam act).

2. η σωστή αποστολή και η συλλογή των απαντήσεων. Κάθε θετική απάντηση εκτυπώνεται και παραδίδεται σε σφραγισμένο φάκελο προσωπικά στον εντολέα.

3. η αξιολόγηση κάθε απάντησης με βάση την τεράστια εμπειρία που έχουμε στο χώρο του internet. Για το σκοπό αυτό ακολουθεί και σχετική έρευνα συγκεντρώνοντας περισσότερα στοιχεία από την ιστοσελίδα κάθε ενδιαφερόμενου.

Κάνετε γνωστή την επιχείρηση σας σε όσο το δυνατό μικρότερο χρόνο και «μπείτε μέσα στο παιχνίδι». Δώστε μια ουσιαστική ώθηση στην εταιρία σας και «επιχειρήστε», γιατί τελικά «επιχειρώ» σημαίνει δοκιμάζω! Το βιβλίο γραφικών τεχνών θα βρίσκεται πάντα κοντά σας σε κάθε βήμα στηρίζοντας τις επιλογές σας Υπηρεσίες - Email Campaign

Στοχευμένη αποστολή μυνημάτων με e-mail, σε συκγεκριμένους παραλήπτες ανάλογα με τη δραστηριότητα της επιχείρησης, την ειδικότητα ή τον εξοπλισμό τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για τιμές και πληροφορίες. Συμπληρώστε εδώ τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ή στα τηλέφωνα 210 9969891, 210 9930324, 210 9931253 - ''BIΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ''


 
Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM