Στέλεχος marketing

Η TradeDesk Team και η Helession Οργανισμός Διατροφής και Περιβάλλοντος (www.helession.com), αναζητά στέλεχος δικτυακού μάρκετινγκ και πωλήσεων για τα γραφεία του στην Αθήνα.

Περιγραφή θέσης: Σκοπός της θέσης είναι ανάπτυξη των πωλήσεων μέσω του e-shop και η προβολή των σκοπών και των προϊόντων της εταιρείας στα Κοινωνικά Δίκτυα, το Google κ.ά. Επίσης η συντήρηση των πελατών εσωτερικού και εξωτερικού. Η εταιρία διαθέτει καινοτόμα προϊόντα, βιολογικά φυσικής καλλιέργειας και vegan.

Απαιτήσεις θέσεις: Οι εργαζόμενοι χρειάζεται να διαθέτουν ευγένεια, προθυμία, ευχέρεια επικοινωνίας με τους καταναλωτές και άπταιστη γνώση Αγγλικών. Επίσης γνώσεις γραφιστικής, διαχείρισης σελίδων wordpress, δημιουργίας διαφήμισης και διαχείρισης λογαριασμών όλων των Κοινωνικών Δικτύων και της Google Ads. Η προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση θα ληφθεί σοβαρά υπ’ όψη.

Προσφέρεται: Πλήρης απασχόληση συνεχούς ωραρίου 5ήμερη με αποδοχές 800 ευρώ καθαρά αν πληρούνται οι απαιτήσεις της θέσης. Επίσης δίνεται πλήρης ασφάλιση, ευκαιρία σταδιοδρομίας στην εταιρεία μας και άμεση πρόσληψη.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος στείλτε το βιογραφικό σας με πρόσφατη φωτογραφία και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, στην διεύθυνση: join@tradedeskteam.com

Οι εργαζόμενοι που τα βιογραφικά τους πληρούν τις προϋποθέσεις θα κληθούν σε συνέντευξη.Μοιραστείτε την αγγελία