Βοηθός Χειριστή Εκτυπωτικής Μηχανής- Βοηθός Βιβλιοδετείου

Η PressiousArvanitidis, ηγέτιδα εταιρεία στις επίπεδες εκτυπώσεις στην Ελλάδα, αναζητά προσωπικό παραγωγής για να ενταχθεί στην ομάδα της, στο εργοστάσιο της στο Ύπατο Θηβών. Η εταιρεία μετρά πάνω από πενήντα χρόνια δραστηριοποίησης στην έντυπη επικοινωνία και χάρτινη συσκευασία, ενώ είναι προσανατολισμένη να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής αξίας. Η PressiousArvanitidis αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς, τόσο στον τομέα της τεχνογνωσίας, του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεών της, όσο και στον τομέα του έμψυχου δυναμικού της.
Η PressiousArvanitidis στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της και προκειμένου να καλύψει της ανάγκες της σε Ανθρώπινο Δυναμικό για τις νέες επενδύσεις που πραγματοποιεί σε μηχανολογικό εξοπλισμό αναζητά υποψήφιους για τις θέσεις :
- Βοηθός Χειριστή Εκτυπωτικής Μηχανής
- Βοηθός Βιβλιοδετείου για την παραγωγική της μονάδα στο Ύπατο Θηβών Απαραίτητα προσόντα:
• Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση • Ευστροφία και αποφασιστικότητα • Ικανότητα συνεργασίας και ομαδικό πνεύμα • Επαγγελματισμός, υπευθυνότητα και συνέπεια.
Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικές μηνιαίες αποδοχές, εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας και προοπτικές καριέρας σε μία δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία. Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : cv@pressious.comΜοιραστείτε την αγγελία