Αναζήτηση

3 Ελληνικά βραβεία στο διαγωνισμό συσκευασίας WorldStar

3 Ελληνικά βραβεία στο διαγωνισμό συσκευασίας WorldStar

Στις 15 Δεκεμβρίου 2021 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Συσκευασίας WPO (www.worldpackaging.org), ανακοίνωσε τους νικητές τoυ Διαγωνισμού  Συσκευασίας WorldStar 2022 (www.worldstar.org), ενός θεσμού που ξεκίνησε το 1970 και έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τη διεθνή αγορά της Συσκευασίας,.
Εν μέσω της πανδημίας οι υποψηφιότητες αυξήθηκαν κατά 30% σε σχέση με το 2020. Η αξιολόγηση των υποψηφίων προς βράβευση συσκευασιών,ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες από την Επιτροπή των 36 εμπειρογνωμόνων, στην οποία την χώρα μας εκπροσωπεί ο Πρόεδρος του ΣΥΒΙΠΥΣ.. 
Οι χώρες με τις περισσότερες βραβεύσεις είναι η Γερμανία (26), η Αυστραλία – Ν, Ζηλανδία (27), η  Ιαπωνία (23) και η Κίνα (15). Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στις 3 Μαΐου 2022 στην Ιταλία (Μιλάνο) στα πλαίσια της έκθεσης Ipackima,με την συνεργασία του Παγκόσμιου Οργανισμού Συσκευασίας και του Ιταλικού Ινστιτούτου Συσκευασίας  
Συγχαίρουμε τις τρεις Ελληνικές εταιρίες που βραβεύτηκαν στις ακόλουθες κατηγορίες: 

GAEA Mono-material Olives Snack Pack 
Company: A.HATZOPOULOS S.A.  www.hatzopoulos.gr 
Category: Food  

 

The Wine Barrel - Classic 
Company:A.S. Strategy, Branding & Communication, A. Skaraki & Co 
www.antoniaskaraki.com 
Category: Beverages  

 

ECO-EVOLUTION 21 CASE PACKER 
Company: 
VIEPA, VI.E.PA. PANAGIOTIS PAPADOPOULOS 
Category: Other  

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top