Αναζήτηση

Εγκατάσταση ενός Dusrt TAu 330 στην εταιρεία παραγωγής ετικετών EKKO, στην Ουκρανία

Εγκατάσταση ενός Dusrt TAu 330 στην εταιρεία παραγωγής ετικετών EKKO, στην Ουκρανία

Η Durst πραγματοποίησε την πρώτη της πώληση ενός Durst Tau 330 στην Ουκρανία στην εταιρεία EKKO, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ετικετών στην Ουκρανία.
Η EKKO, η οποία το 2017 γιορτάζει την 25η επέτειό της, ξεκίνησε με πέντε άτομα προσωπικό και σήμερα απασχολεί πάνω από 80 υπαλλήλους, με πωλήσεις άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Η πλατφόρμα Tau 330 της EKKO διαθέτει πλάτος εκτύπωσης 330 mm (13 in.), πέντε χρώματα (CMYK+W) και προσφέρει ταχύτητες εκτύπωσης έως και 48 γραμμικά μέτρα/λεπτό.
«Η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια καλή επένδυση και μπορεί να συμπληρώσει και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις flexo και screen να αναπτυχθούν», λέει ο Volodymyr Drabyk, γενικός διευθυντής του EKKO, ειδικός στην παραγωγή αυτοκόλλητων ετικετών σε ρόλους.
«Η ψηφιακή μας παραγωγή αυτή τη στιγμή είναι περίπου 5% του συνόλου και με αυτή την επένδυση στο Durst Tau 330 θα είναι περίπου το 20% -30% του κύκλου εργασιών μας σε πέντε χρόνια.
Ήταν μια φανταστική επένδυση και σίγουρα θα συμβάλει στην ανύψωση της επιχείρησής μας».

Πληροφορίες για τον DURST TAU 330 στην LINO ΑΕBE, τηλ. 210-9010635, email: info@lino.gr, www.lino.gr

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top