Αναζήτηση

Αναβαθμίστε τον εκτυπωτή σας, αναβαθμίστε την επιχείρησή σας!

Αναβαθμίστε τον εκτυπωτή σας, αναβαθμίστε την επιχείρησή σας!

Ο εκτυπωτής σειράς Colorado Μ προσφέρει πραγματική παραγωγικότητα σε εξαιρετική ποιότητα και εντυπωσιακή γκάμα εφαρμογών. Πλέον περιλαμβάνει και λευκές εκτυπώσεις χωρίς προβλήματα, έως και 3 φορές πιο γρήγορα από τις αντίστοιχες τεχνολογίες. Επίσης, έχει σχεδιαστεί με στόχο το χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας: με χαμηλή κατανάλωση μελανιού και ενέργειας και χαμηλή σπατάλη υλικών. 

Και το καλύτερο από όλα; 

Οι εύκολες εσωτερικές αναβαθμίσεις επιτρέπουν την απογείωση της επιχείρησής σας. 

Η νέα σχεδίαση της σειράς Canon Colorado M ενσωματώνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης με διπλάσια ακροφύσια από τα παλαιότερα μοντέλα, υψηλότερη συχνότητα πυροδότησης, αυξημένη ανθεκτικότητα και μείωση του αριθμού των κεφαλών εκτύπωσης από οκτώ έως τέσσερις. Με βάση αυτή την ενιαία πλατφόρμα, η σειρά M μπορεί να διαμορφωθεί επιτόπου με πολλές επιλογές για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών.

  • Βάση M3: Ξεκινώντας με ένα τυπικό μοντέλο, η μονάδα M3 Base προσφέρει μελάνι CMYK UVGel 460 σε φιάλες των 700 ml, παράγοντας εκτυπώσεις γυαλιστερού φινιρίσματος με ποιότητα εικόνας με ευκρινή καρφίτσα και σταθερό χρώμα.
  • M3 Pro: Ανεβαίνοντας από εκεί, η μονάδα M3 Pro προσθέτει στην επιλογή FLXFinish+, επιτρέποντας τη δυνατότητα προσθήκης ματ, γυαλιστερής ή μικτής ματ και γυαλάδας στην ίδια εκτύπωση χωρίς επιπλέον βερνίκι, καθώς και τη δυνατότητα εκτέλεσης εκτύπωσης διπλής όψης και μέσα σε wound rolls.
  • M5 Pro: Με τη μονάδα M5 Pro, έχετε όλες τις δυνατότητες των μονάδων M3, καθώς και βελτιώσεις ταχύτητας και τη χρήση φιαλών μελανιού 1.000 ml και 750 ml.
  • Επιλογή λευκού μελανιού: Οι συσκευές της σειράς M μπορούν εύκολα να αναβαθμιστούν σε εκδόσεις "W" για λευκό μελάνι, ώστε οι πελάτες να μπορούν να αγοράσουν την επιλογή λευκού μελανιού μετά την αρχική τους αγορά εκτυπωτή.

Λευκό μελάνι υψηλής αδιαφάνειας

Το λευκό μελάνι UVgel προσφέρει στους πελάτες περισσότερες δυνατότητες εκμετάλλευσης των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας UVgel για τη δημιουργία κορυφαίων εφαρμογών γραφικών και διακόσμησης – για παράδειγμα, γραφικά βιτρίνας, επιγραφές και ταπετσαρίες. Με αυτήν την προσθήκη και με τη νέα τεχνολογία αισθητήρα αναγνώρισης υλικών για εύκολο χειρισμό τους, οι χρήστες της Σειράς Colorado M μπορούν να επεκτείνουν την γκάμα των προϊόντων που προσφέρουν εκτυπώνοντας σε βαριά υλικά με δομή, καθώς και σε διαφανή, χρωματιστά, ανακλαστικά και μαγνητικά υλικά.

Η σύνθεση UVGel της Canon επιτρέπει τη γρήγορη δημιουργία πυκνών και αδιαφανών λευκών εικόνων με έως και πέντε στρώματα σε λιγότερα περάσματα από ότι με τις συμβατικές τεχνολογίες εκτύπωσης. Το έντυπο προϊόν διατηρεί επίσης την αρχική του λευκότητα με την πάροδο του χρόνου.

Premium Γκάμα εφαρμογών

Ο μόνος περιορισμός είναι η δημιουργικότητα!

Μελάνια UVgel Canon

Η μοναδική σύνθεση των μελανιών Canon UVgel έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη εναπόθεση πυκνών και αδιαφανών εικόνων με χρήση λευκού μελανιού σε λιγότερα περάσματα από τις συμβατικές τεχνολογίες εκτύπωσης, ενώ η εκτυπωμένη λευκή επιφάνεια διατηρεί την αρχική λευκότητά της στο πέρασμα του χρόνου. Οι ιδιαίτερες ιδιότητες των μελανιών UVgel εξαλείφουν επίσης πολλά από τα προβλήματα παραγωγής, καθαρισμού ακροφυσίων και συντήρησης που σχετίζονται συνήθως με το λευκό μελάνι, προσφέροντας ομαλή εκτύπωση χωρίς σφάλματα, ελαχιστοποιώντας τη χρήση και τη σπατάλη μελανιού και μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα. 

Σύμφωνα με τον Eric Zimmerman, Keypoint Intelligence Principal Analyst για Wide Format Printing, μεταξύ πολλών άλλων χαρακτηριστικών, η επιλογή λευκού μελανιού είναι πολύ εντυπωσιακή—ιδίως η αδιαφάνεια που παράγεται με πολύ ταχύτερο ρυθμό από τις ανταγωνιστικές τεχνολογίες μελανιού. «Το να επιτρέπεται στους επαγγελματίες εκτύπωσης να επεκτείνονται σε νέες εφαρμογές χωρίς να μειώνονται οι χρόνοι παραγωγής είναι μια ισχυρή προσφορά για αυτό το τμήμα της αγοράς. Επιπλέον, η δυνατότητα τοποθέτησης δύο ρολών τη φορά, η αντίστροφη τύλιξη υλικών για την πραγματοποίηση εργασιών εκτύπωσης διπλής όψης είναι ένας έξυπνος τρόπος αντιμετώπισης των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν πολλοί χειριστές πιεστηρίου καθημερινά.»

Με πολύ μεγάλη στιβαρότητα και σταθερότητα διαστάσεων, οι εκτυπώσεις με UVgel παρουσιάζουν εξαιρετικά υψηλή αντίσταση σε μηχανικές και χημικές καταπονήσεις. Έτσι, οι εκτυπώσεις διαρκούν περισσότερο και οι περισσότερες εφαρμογές που εκτυπώνονται σε συστήματα Colorado δεν χρειάζονται lamination. Εκτός από τα οικονομικά οφέλη λόγω της εξάλειψης του χρόνου και του κόστους που απαιτεί το lamination, η απλούστερη διαδικασία καταργεί επίσης το επιπλέον στρώμα πλαστικού για το lamination από την τελική εφαρμογή.

Η Σειρά Colorado M έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και την ταχεία απόδοση της επένδυσης, χάρη στο χαμηλότερο λειτουργικό κόστος στην κατηγορία της, τη δυνατότητα παραγωγής εφαρμογών υψηλής αξίας και τις μοναδικές επιλογές σταδιακής αναβάθμισης. Ακόμη, μπορεί να αναβαθμιστεί ανά πάσα στιγμή με τον ρυθμό που αναπτύσσεται και η επιχείρησή σας.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας, δημιουργικότητας και κερδοφορίας;

Με τη σειρά M του Colorado μπορείτε να πείτε «ναι» σε περισσότερες εργασίες, να δημιουργήσετε εκπληκτικές εφαρμογές και όλα αυτά σε σύντομα χρονικά πλαίσια!

Μάθετε Περισσότερα για τους εκτυπωτές M Colorado Series

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top