Αναζήτηση

Τι είναι το graphicarts.gr

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών έχει πια καταξιωθεί ως ο πλέον έγκυρος και αξιόπιστος οδηγός για τις γραφικές τέχνες, την οπτική επικοινωνία και τη συσκευασία. Αποτελεί αναντικατάστατο εργαλείο επικοινωνίας, ενημέρωσης, εύρεσης συνεργασιών και πωλήσειων.

Η ποσότητα, ή ποιότητα και η ακρίβεια των πληροφοριών του αλλά και η καταμονή της ύλης του, το καθιστούν ευχρηστο εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας.

Αποτελεί έναν κόμβο Αναζήτησης, με 8.500 επιχειρήσεις σε 18 κλάδους, 199 ειδικότητες, 801 ειδικεύσεις και χιλιάδες προιόντα και υπηρεσίες, μηχανήματα, υλικά, αναλώσιμα κλπ. 
Ενημέρωσης, με κλαδικά νέα, διαγωνισμούς, μικρές αγγελίες, εκθέσεις - σεμινάρια, εταιρικές παρουσιάσεις, άρθρα - θέματα, τεχνικά θέματα, χρήσιμα links κλπ. 
και Προβολής, με περίπου 312.000 επισκέπτες το χρόνο, μέσα και έξω από τον κλάδο που αναζητούν προιόντα και υπηρεσίες γραφικών τεχνών καθώς και συνεργάτεςμ εξοπλισμό, υλικά και πολλά άλλα. 

Είναι ο ιδανικός χώρος προβολής στο δυνητικό σας πελατολόγιο

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top