Αναζήτηση

Οι επισκέπτες τολμούν να τυπώσουν διαφορετικά στην φετινή μεγαλύτερη έκθεση της FESPA

Οι επισκέπτες τολμούν να τυπώσουν διαφορετικά στην φετινή μεγαλύτερη έκθεση της FESPA

Καλύπτοντας 10 αίθουσες με συγκεκριμένες θεματικές ζώνες για μεταξοτυπία, ψηφιακή εκτύπωση και εκτύπωση σε ύφασμα, η FESPA 2017 άνοιξε την Δευτέρα 8 Μαΐου τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο Hamburg Messe, στην καρδιά του Αμβούργου.

Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, επισκέπτες από όλο το κόσμο θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τις τελευταίες καινοτομίες σε τεχνολογίες και υλικά για εκτυπώσεις μεταξοτυπίας, ψηφιακής εκτύπωσης και εκτύπωσης σε ύφασμα.

Με σλόγκαν “Dare to Print Different” οι διοργανωτές της έκθεσης καλούν τους επαγγελματίες να εξερευνήσουν τον κόσμο των εκτυπώσεων, να δουν από κοντά νέες τεχνολογίες σε εξοπλισμό, υλικά και εφαρμογές και να τολμήσουν το «διαφορετικό» ώστε να διαφοροποιηθούν και να διευρύνουν τα επιχειρηματικά τους όρια.

Η έκθεση FESPA εξελίσσεται συνεχώς και έχει γίνει το σημαντικότερο γεγονός για τον κλάδο της μεταξοτυπίας και της ψηφιακής εκτύπωσης σε ύφασμα για εφαρμογές σήμανσης, διακοσμητικές εφαρμογές, κ.ά., με πολλούς εκθέτες να παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στον τομέα αυτό.

 

Προσαρμοσμένες διαδρομές
Για να διευκολύνουν τους επισκέπτες με συγκεκριμένο πεδίο ενδιαφέροντος, οι διοργανωτές έχουν σχεδιάσει έναν οδηγό με προσαρμοσμένες διαδρομές για την εκτύπωση σε ύφασμα, για έντυπα προϊόντα εσωτερικής διακόσμησης , κυματοειδή προϊόντα και προϊόντα σήμανσης, παρουσιάζοντας τους εκθέτες με αυτές τις εφαρμογές σε όλη την έκθεση. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να πάρουν τον οδηγό τους στον χώρο εγγραφής κάθε εισόδου.  

 

Δωρεάν Εκπαιδευτικά Σεμινάρια
Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από τα δωρεάν σεμινάρια που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της έκθεσης FESPA 2017 στην Αίθουσα Α4. Τα σεμινάρια προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες και γνώσεις της αγοράς για διάφορους τομείς της βιομηχανίας, όπως η σήμανση, η ψηφιακή εκτύπωση, η μεταξοτυπία, η βιομηχανική εκτύπωση, κ.ά.  

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται καθημερινά από σημαντικούς εκπροσώπους του κλάδου που μοιράζονται με τους επισκέπτες την δική τους εμπειρία. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν το πρόγραμμα των σεμιναρίων σε διάφορα σημεία της έκθεσης ή ηλεκτρονικά στο www.fespa2017.com/fespa-conference-2017

 

FESPA Print Census
Οι διοργανωτές ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να λάβουν μέρος στην δεύτερη παγκόσμια έρευνα της FESPA για την βιομηχανία εκτυπώσεων – Print Census, η οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017 στην έκθεση FESPA Asia. Η έρευνα έχει στόχο να παρουσιάσει την εικόνα της αγοράς, τις βασικές τάσεις της και να κατανοήσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά. Για να πάρετε μέρος στην έρευνα επισκεφτείτε τα ειδικά περίπτερα με την σήμανση FESPA Print Census (Hall A, Stand A4/C54B και Hall B Stand B2L-B55).

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να μπουν σε κλήρωση και να κερδίσουν ένα ταξίδι (δυο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων + τα αεροπορικά εισιτήρια) στην επόμενη FESPA που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο το 2018. Επιπλέον οι 500 πρώτοι που θα συμμετάσχουν στην έρευνα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα λάβουν ένα δώρο από τους διοργανωτές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση FESPA 2017 και τους εκθέτες, επισκεφτείτε το www.fespa2017.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top