Αναζήτηση

1η Printing Expo 2020: Take Your Business Further

1η Printing Expo 2020: Take Your Business Further

Η Printing Expo είναι η νέα καινοτόμος έκθεση που θα γίνει το επίκεντρο των νέων τεχνολογιών γύρω από τα συστήματα και τις εφαρμογές εκτύπωσης, που πλέον έχουν κυρίαρχο ρόλο σε όλες τις επιχειρήσεις στην οπτική επικοινωνία, παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών.

Η νέα μεγάλη έκθεση, ορόσημο στη σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, θα πραγματοποιηθεί 6 με 8 Μαρτίου 2020 στο Εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Φαλήρου ( Tae Kwon Dο).  

Η έκθεση για τα συστήματα εκτύπωσης και τις εφαρμογές τους, αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο καταξιωμένων διοργανωτών εκθέσεων: της Βe-Best και του Περιοδικού ΦΩΤΟγράφος, θέτει ως στόχο να προάγει και να προβάλει τις νέες τεχνολογίες γύρω απ’ την εκτύπωση, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την προβολή και την καθημερινότητα των καταστημάτων λιανικής (τουρισμός, εστίαση, εμπορικά καταστήματα κ.α.) αλλά και την λειτουργία κάθε σύγχρονης επιχείρησης από το κόστος ως την διαχείριση και αρχειοθέτηση των εγγράφων της.  

Μέσα από την Printing Expo 2020, θα δοθεί η ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, στα καταστήματα λιανικής και στους merchandisers όλες τις σύγχρονες εξελίξεις που θα τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στη νέα ψηφιακή εποχή της εκτύπωσης. Η οργανωτική ομάδα, ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις του τομέα, προτείνει ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα παραγωγής αλλά και κατανάλωσης.

Η έκθεση στοχεύει να φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα brands της τεχνολογίας του Printing και των εφαρμογών τους στα πρότυπα των διεθνών εκθέσεων.

Η έκθεση φιλοδοξεί να προσελκύσει περισσότερους από 20.000 επισκέπτες, επαγγελματίες απ’ το χώρο, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των καταστημάτων λιανικής, των φωτογράφων, των αρχιτεκτόνων εσωτερικών χώρων, του design και όλων όσων επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον κόσμο του printing, του office solution και των εφαρμογών προβολής και παρουσίασης που προσφέρουν τα σύγχρονα συστήματα εκτύπωσης για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: www.printingexpo.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top