Αναζήτηση

1ο Konica Minolta Innovation Day - Transition to the Digital Workplace

1ο Konica Minolta Innovation Day - Transition to the Digital Workplace

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των αυτοματοποιημένων διαδικασιών διαχείρισης εγγράφων

Η Konica Minolta Ελλάς, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διοργάνωσε το 1ο Konica Minolta Innovation Day - Transition to the Digital Workplace, σε έναν πραγματικά ιδιαίτερο χώρο, στο Grand Resort Lagonissi Athens, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017. Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν η μετάβαση στον ψηφιακό χώρο εργασίας (Transition to the Digital Workplace) και στόχος ήταν να παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των αυτοματοποιημένων διαδικασιών διαχείρισης εγγράφων. Στην εκδήλωση, η οποία απευθυνόταν πρωτίστως σε CIOs & IT Managers της ελληνικής αγοράς, παραβρέθηκε πλήθος εκπροσώπων αξιόλογων επιχειρήσεων.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Grand Hall, οι παρευρισκόμενοι, προτού ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει η εταιρεία τους με την υιοθέτηση των αυτοματοποιημένων διαδικασιών και την διαχείριση των ψηφιακών τους εγγράφων, είχαν την ευκαιρία να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Konica Minolta. Η Konica Minolta, εκτός από το παραδοσιακό κομμάτι της εκτύπωσης, έχει να επιδείξει σημαντικές τομές και δράσεις στο χώρο των ιατρικών απεικονιστικών μηχανήματων, στο χώρο των οπτικών και της φωτομέτρησης, καθώς και στον τομέα των πλανηταρίων. Το σύνολο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων δείχνει την πολυμορφία της Konica Minolta, η οποία επιβεβαιώνει την δυναμική της ως εταιρεία.

Στη συνέχεια, κατά την διάρκεια της ημερίδας, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που μπορεί να προσφέρει η Konica Minolta στον τομέα των υπηρεσιών πληροφορικής στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, το περιεχόμενο των οποίων αφορούσε στις ακόλουθες τεχνολογίες: Data Capture, Digital Processing, Content Management, Workflow Automation on Cloud και Enterprise Search.

Οι συμμετέχοντες, μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα εργαλεία και τις λύσεις της Konica Minolta για τη διαχείριση εγγράφων, και να αντλήσουν ιδέες για το πώς μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να μειώσουν το κόστος λειτουργίας τους, ώστε να  πραγματοποιήσουν τη μετάβαση στον ψηφιακό χώρο εργασίας.

Μετά το τέλος των σεμιναρίων, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις αίθουσες του Grand Hall Aris, Neptune και Galaxy I, στις οποίες φιλοξενήθηκαν οι λύσεις της Konica Minolta σε demo booths. Τα live demos που παρουσιάστηκαν στα booths είχαν ως περιεχόμενο την αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών στο cloud (Workflow Automation on Cloud), τη συλλογή δεδομένων από αρχεία και την ψηφιακή επεξεργασία τους (Data Capture and Digital Processing), καθώς και την αναζήτηση πληροφοριών στην επιχείρηση (Enterprise Search).

Επιπλέον, σημαντική ήταν η παρουσία του Business Innovation Center (BIC) της Konica Minolta (αίθουσα Galaxy I), το οποίο είναι μια θερμοκοιτίδα ανάπτυξης εφαρμογών και προϊόντων για το μελλοντικό εργασιακό περιβάλλον, όπου οι επισκέπτες κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με προϊόντα και υπηρεσίες όπως τα έξυπνα γυαλιά (Smart Wearable Glasses).

Τέλος, στο χώρο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουν, αλλά και να οδηγήσουν το πρωτοποριακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο i3 της BMW, σε συνεργασία με την εταιρία ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε..

Συνεργάτες της εκδήλωσης ήταν οι Business Innovation Centre (BIC), YSOFT, Microsoft, ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε..

Τo Konica Minolta Innovation Day 2017 αποτέλεσε μόνο την αρχή, καθώς η Konica Minolta Ελλάς φιλοδοξεί να καθιερώσει το Innovation Day, δίνοντας την υπόσχεση πως το 2018 θα επανέλθει με τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου.

 

 

 

Σχετικά με την Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς A.E.: Η Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε., με έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής, αποτελεί θυγατρική της Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH και δραστηριοποιείται στην εμπορεία και υποστήριξη επιχειρηματικών λύσεων υψηλής τεχνολογίας. Ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στον τομέα της Πληροφορικής και των διαδικασιών διαχείρισης εγγράφων καθώς και ψηφιακών λύσεων παραγωγικής εκτύπωσης, η Konica Minolta διαπρέπει στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις καθώς και στην πώληση, εγκατάσταση και διαχείριση κορυφαίων παγκοσμίως συστημάτων εκτύπωσης και λύσεων. Σε αυτό το πλαίσιο και στο χώρο των διαχειριζόμενων υπηρεσιών εκτυπώσεων η πρόταση της Konica Minolta είναι η Optimized Print Services (OPS), μία ολοκληρωμένη προσέγγιση που συνδυάζει  την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών εγκατάστασης και παραμετροποίησης των μηχανών και του λογισμικού με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας των επιχειρηματικών διαδικασιών και τον έλεγχο του κόστους. Στη προσπάθειά της να υποστηρίζει τους πελάτες της με ισχυρές και ταυτόχρονα καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες, η Konica Minolta επενδύει σταθερά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και πρωταγωνιστεί στον καθορισμό νέων προτύπων.

Επικοινωνία
Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε.
Ειρήνη Καραδήμου
Τηλ.: 210 28 96 637
Email: eirini.karadimou@konicaminolta.com.gr

 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top