Αναζήτηση

22-24 Φεβρουαρίου 2019 η επόμενη Graphica

22-24 Φεβρουαρίου 2019 η επόμενη Graphica

Από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 θα διεξαχθεί η 16η GRAPHICA, η μεγαλύτερη έκθεση Γραφικών Τεχνών & Οπτικής Επικοινωνίας στη χώρα μας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο γνώριμο πλέον Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) στην Παιανία και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες διάθεσης περιπτέρων στους ενδιαφερόμενους εκθέτες.

Μετά την πετυχημένη έκθεση του 2017, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει επισκέπτες και εκθέτες από όλο το φάσμα των Γραφικών Τεχνών αλλά και μεγάλο αριθμό από επαγγελματίες/αγοραστές προϊόντων Εκτύπωσης & Οπτικής Προβολής, η επόμενη διοργάνωση αναμένεται να προσφέρει μία ακόμα υψηλότερου επιπέδου εκθεσιακή εμπειρία με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, δράσεις και ημερίδες.

Στόχος για την 16η διοργάνωση παραμένει η GRAPHICA να αναδείξει όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις των Γραφικών Τεχνών, της Οπτικής Προβολής, της Εύκαμπτης & Χάρτινης Συσκευασίας και της Ετικετοποιίας.

Πηγή: GraphicaNews

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top