Αναζήτηση

3 ελληνικές εταιρείες στην FESPA 2017

3 ελληνικές εταιρείες στην FESPA 2017

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη διεθνή έκθεση FESPA 2017 για τους επαγγελματίες της μεταξοτυπίας, της ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου σχήματος και της εκτύπωσης υφάσματος, έχει ξεκινήσει.

Η FESPA 2017 φέτος θα διεξαχθεί στο Αμβούργο, από τις 8 έως τις 12 Μαίου 2017, και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης και σημείο συνάντησης των επαγγελματιών εκτυπωτών με τους κατασκευαστές και προμηθευτές του χώρου, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα καθώς και σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν την πορεία της βιομηχανίας στα επόμενα χρόνια.

Ανάμεσα στους 700 περίπου εκθέτες, θα βρίσκονται και τρείς ελληνικές εταιρείες από τον χώρο της κατασκευής μηχανημάτων για εκτύπωση σε ύφασμα (μηχανήματα ψηφιακής εκτύπωση σε ύφασμα, πρέσες θερμομεταφοράς κ.α.).

 

Polyprint Α.Ε.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και γραφεία στην Αθήνα, η Polyprint είναι η πρώτη, αμιγώς ελληνική, εταιρία με εξειδίκευση στην παραγωγή και διακίνηση προϊόντων ψηφιακής εκτύπωσης σε ρούχα και υφάσματα. Από το 1976, η Polyprint έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της μεταξοτυπίας στη Βόρεια Ελλάδα, υποστηρίζοντας την ίδρυση και τη λειτουργία εκατοντάδων τοπικών επιχειρήσεων με μηχανήματα, αναλώσιμα, αξεσουάρ και, κυρίως, τεχνογνωσία και εμπειρία.

To 1998, η Polyprint γίνεται η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που πραγματοποιεί εγκατάσταση εκτυπωτή θερμομεταφοράς (sublimation) με μελάνια Manoukian (πλέον Kiian) και, ανταποκρινόμενη στις τεχνολογικές αλλαγές της δεκαετίας του ˈ90, ανοίγει τον δρόμο για την ψηφιακή εποχή στην εκτύπωση ρούχων και υφασμάτων.

Από το 2006, η Polyprint κατασκευάζει τη δημοφιλή σειρά TexJet® για ψηφιακή εκτύπωση απευθείας σε ρούχα (direct-to-garment). Σήμερα, οι εκτυπωτές TexJet® εξάγονται σε περισσότερες από 55 χώρες ανά τον κόσμο, κατατάσσοντας την Polyprint ανάμεσα στους σημαντικότερους κατασκευαστές εκτυπωτών DTG παγκοσμίως.

Επισκεφτείτε την POLYPRINT στο περίπτερό της: Hall B6 Stand B6-C80

 

QUESTOR

Με έδρα το Περιστέρι, η QUESTOR κατασκευάζει μια γκάμα μηχανημάτων η οποία καλύπτει τις ανάγκες θερμομεταφοράς μικρών και μεσαίων εταιριών. Τα μηχανήματά της είναι ικανά να τυπώσουν σε διάφορα αντικείμενα, περιλαμβάνοντας ρούχα, καπέλα, κούπες, χαρτόνι, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο, κεραμικό και διάφορα άλλα. Η εταιρεία διαθέτει επίσης υλικά θερμομεταφοράς και μεταξοτυπίας.

Επισκεφτείτε την QUESTOR στο περίπτερό της: Hall B6 Stand B6-A53

 

THERMOTRON

Η THERMOTRON είναι μια εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη όπου ιδρύθηκε το  1977 και σήμερα κατέχει μία περίοπτη  θέση στην παγκόσμια αγορά με παρουσία σε 32 χώρες. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην κατασκευή μηχανημάτων κλωστοϋφαντουργίας και ειδικότερα στην κατασκευή αυτόματων μηχανημάτων συσκευασίας ετοίμων ενδυμάτων και πρεσών θερμομεταφοράς. Τα μηχανήματά της αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην αύξηση της παραγωγικής δυνατότητας των πελατών της με ταυτόχρονη διατήρηση υψηλής ποιότητας στα κλωστοϋφαντουργικά τους προϊόντα (κυρίως στον τομέα του έτοιμου ενδύματος).

Επισκεφτείτε την THERMOTRON στο περίπτερό της: Hall A4 Stand A4-A41

 

Περισσότερες πληροφορίες για την FESPA 2017 θα βρείτε στο www.fespa2017.com

Για δωρεάν είσοδο στην έκθεση, χρησιμοποιήστε τον κωδικό ACN12

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top