Αναζήτηση

3ME και EPSON: Νέα στρατηγική συνεργασία

3ME και EPSON: Νέα στρατηγική συνεργασία

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από συνεχείς αλλαγές και τεχνολογικά άλματα, η 3me, πρωτοπόρος στον κλάδο της εκτύπωσης και των γραφικών τεχνών από το 1995, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την EPSON, παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η 3me στοχεύει να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της βιομηχανίας, προσφέροντας στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις κορυφαίας ποιότητας με την εισαγωγή εκτυπωτών αιχμής όπως οι EPSON SureColor SC-F500, SureColor SC-F501, SureColor SC-F100 και SureColor F2200.

3me: Εμπειρία και άριστη γνώση της ελληνικής αγοράς

Η 3ΜΕ SIGN ΕΠΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών στους πελάτες της από το 1995, φέρνοντας στην Ελλάδα ό,τι νέο έχει να επιδείξει ο κλάδος.

Στην γκάμα των δραστηριοτήτων της συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, μηχανήματα και υλικά για sublimation, μεταξοτυπία, ψηφιακή εκτύπωση, καθώς και υλικά θερμομεταφοράς και άλλα αναλώσιμα.

Γνωστή για τη δέσμευσή της στην ικανοποίηση των πελατών της, η 3me σταθερά ξεπερνά τις προσδοκίες προσφέροντας λύσης αιχμής στο διευρυμένο πελατολόγιό της.

EPSON: Τεχνολογική υπεροχή και καινοτομία

Στην άλλη πλευρά αυτής της συμμαχίας βρίσκεται η EPSON, ένα όνομα συνώνυμο της καινοτομίας στον κόσμο της εκτύπωσης.

Εδώ και δεκαετίες η εταιρεία-κολοσσός φημίζεται για τους εκτυπωτές υψηλής απόδοσης που διαθέτει στην γκάμα της, η οποία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών για επαγγελματική και οικιακή χρήση, ακόμα και βιομηχανική.

Γνωστή για την εξαιρετική χρωματική ακρίβεια, ευκρίνεια και αξιοπιστία των μηχανημάτων της, η EPSON έχει γίνει συνώνυμο της τεχνογνωσίας, θέτοντας νέα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης.

Εξερευνώντας τη σειρά EPSON SURECOLOR

Πρωταγωνιστές αυτής της συνεργασίας είναι οι εκτυπωτές EPSON SURECOLOR, σχεδιασμένοι για να καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες του κλάδου στο sublimation, το DTF και την ψηφιακή εκτύπωση:

EPSON SureColor SC-F500 και SureColor SC-F501: Σχεδιασμένοι για ταχύτητα και ακρίβεια, αυτοί οι dye sublimation εκτυπωτές 24 ιντσών της EPSON είναι η καλύτερη επιλογή για επιχειρήσεις που απαιτούν γρήγορη και αποτελεσματική εκτύπωση πολλών εφαρμογών, από διαφημιστικό υλικό έως υφάσματα. Ταιριάζει σε εταιρείες προώθησης, φωτογραφεία, παραγωγούς ειδών ένδυσης και καταστήματα φωτοαντιγράφων, βοηθώντας τον επιχειρηματία να αυξήσει τις επιλογές των πελατών του μέσω ευέλικτων και υψηλής ποιότητας εκτυπώσεων.

EPSON SureColor SC-F100: Πρόκειται για τον πρώτο εκτυπωτή A4 τεχνολογίας sublimation της EPSON. Συμπαγής και ευέλικτος, ο SC-F100 δημιουργήθηκε για μικρές επιχειρήσεις, start-ups και δημιουργικούς επαγγελματίες που επιθυμούν να επεκτείνουν τα προϊόντα τους στον τομέα των διαφημιστικών ειδών. Η απόδοση υψηλής ποιότητας και ο φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός τον καθιστούν την τέλεια λύση για όσους έχουν περιορισμένο χώρο, ενώ είναι ιδανικός για τη δημιουργία διαφημιστικών ειδών και εξατομικευμένων δώρων, όπως κούπες, μπρελόκ, θήκες τηλεφώνων και άλλα μικρά εμπορικά είδη.

EPSON SureColor F2200: Αυτός ο υβριδικός εκτυπωτής συνδυάζει εκτύπωση DTG και DTF μαζί και έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη βιομηχανία ένδυσης. Ο SureColor F2200 προσφέρει ένα πλήρες πακέτο απευθείας εκτύπωσης σε είδη ένδυσης καθώς και απευθείας εκτύπωσης σε φιλμ, παρέχοντας στις επιχειρήσεις ευελιξία και τη δυνατότητα να παράγουν σύνθετα σχέδια σε μια ποικιλία ενδυμάτων.

Δες γιατί να τους επιλέξεις τους εκτυπωτές EPSON Surecolor:
    
1. Βελτιωμένη παραγωγικότητα

Η σειρά EPSON SureColor, την οποία μπορείς πλέον να παραγγείλεις από την 3me, εξασφαλίζει κορυφαίες ταχύτητες και προηγμένες λειτουργίες, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες εκτύπωσης και να τηρούν αυστηρές προθεσμίες.
    
2. Απαράμιλλη ποιότητα εκτύπωσης

Από τους επαγγελματικούς εκτυπωτές της σειράς μπορείς να περιμένεις εξαιρετική χρωματική ακρίβεια, ευκρίνεια και λεπτομέρεια σε κάθε εκτύπωση, βελτιώνοντας την ποιότητα των έργων σου και προσφέροντας στους πελάτες σου κορυφαία αποτελέσματα.
   
3. Καινοτόμες εφαρμογές 

Η ευελιξία της σειράς ανοίγει έναν νέο κόσμο δημιουργικών δυνατοτήτων. Οι επιχειρήσεις μπορούν να εξερευνήσουν νέες εφαρμογές εκτύπωσης, επεκτείνοντας τις προσφορές τους και παραμένοντας μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Παράλληλα, μέσα από τα υβριδικά μοντέλα που συνδυάζουν διαφορετικές μεθόδους εκτύπωσης όπως την απευθείας εκτύπωση σε ύφασμα και την εκτύπωση DTF, οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να δοκιμάσουν νέους τρόπους εκτύπωσης, διατηρώντας το budget τους χαμηλό.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτή την επανάσταση στην τεχνολογία εκτύπωσης, η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σου για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πώς αυτές οι πρωτοποριακές λύσεις εκτύπωσης μπορούν να ωφελήσουν και τη δική σου επιχείρηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας: sales@3me.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top