Αναζήτηση

3ο Packaging Conference: Καινοτομίες, Τάσεις & Καλές Πρακτικές

3ο Packaging Conference: Καινοτομίες, Τάσεις & Καλές Πρακτικές

Η Boussias Communications και το Plant διοργανώνουν το 3ο Packaging Conference, το οποίο έχει στόχο να αναδείξει  τις καινοτομίες, τις  τάσεις καθώς και τις καλές πρακτικές στην αγορά της συσκευασίας και θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017 στην ΟΤΕΑcademy.

Με παρουσιάσεις από όλο το φάσμα της αλυσίδας (πρώτες ύλες, επεξεργασία, εξοπλισμοί, νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες), αλλά και από τους κλάδους των τελικών χρηστών, το συνέδριο θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης όλων των ενδιαφερομένων του κλάδου.

Εκείνη την ημέρα μπορείτε να :

  • γνωρίσετε δύο διεθνείς keynote speakers, οι οποίοι  θα σας ενημερώσουν για τις διεθνείς τάσεις του χώρου της συσκευασίας
  • συμμετέχετε σε τέσσερα εξαιρετικά Workshops  βιωματικής εκπαίδευσης (2 marketing / 2 technical oriented)
  • παρακολουθήσετε το πάνελ συζήτησης / την άποψη των experts της βιομηχανίας συσκευασίας.
  • συμμετέχετε  σε 1 Master Class με θέμα “The Six Secrets of Packaging Design” by  Rowland Heming, Design Director/Owner of RH-PKG.

Το συνέδριο απευθύνεται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη marketing, design, παραγωγής, τεχνικής διεύθυνσης, προμηθειών, R&D, brand managers, εμπορικούς διευθυντές και επιχειρηματίες από όλους τους παραγωγικούς ή εμπορικούς κλάδους.

Το κόστος της 1ης συμμετοχής είναι 150 ευρώ, ενώ μπορείτε να αξιοποιήσετε τα πακέτα πολλαπλών συμμετοχών που μειώνουν εξαιρετικά το κόστος.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, στο/στα workshops που σας αφορούν, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δείτε το πρόγραμμα του 3ου Packaging Conference

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top