Αναζήτηση

3o Θερινό εργαστήριο γραφικών τεχνών στο Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

3o Θερινό εργαστήριο γραφικών τεχνών στο Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Το 3ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών θα πραγματοποιηθεί από 30 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2019 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (HELGRAMED) και το Σύνδεσμο FESPA HELLAS, με την υποστήριξη της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της FESPA.

Το 3ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών αποτελεί τη συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων του 1ου και 2ου Θερινού Εργαστηρίου Γραφικών Τεχνών και του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γραφικών Τεχνών, που πραγματοποιήθηκαν το 2017 και 2018.

Τα προσφερόμενα εργαστήρια είναι:

  • Μεταξοτυπία,  
  • Βιβλιοδεσία,  
  • Χαλκογραφία,  
  • Φωτογραφία και  
  • Υβριδικές εκτυπώσεις και διαχείριση χρώματος.

Οι θέσεις του θερινού εργαστηρίου είναι σαράντα πέντε (45) συνολικά ενώ για κάθε εργαστήριο υπάρχει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων των 10 ατόμων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο e-mail bookofgraphicarts@gmail.com του Βιβλίου Γραφικών Τεχνών που έχει αναλάβει τις Δημόσιες Σχέσεις του Θερινού Εργαστηρίου (υπεύθυνη η κ. Μαρία Αντωνοπούλου διαθέσιμη τις εργάσιμες ημέρες από 9:00 – 14:00 στο 210 9930324). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας που θα αποδεικνύεται από την ημερομηνία αποστολής του αιτήματος συμμετοχής.

 Για το Πρόγραμμα (δήλωση συμμετοχής και άλλες πληροφορίες) του 3ου Θερινού Εργαστηρίου Γραφικών Τεχνών θα ενημερωθείτε σύντομα.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top