Αναζήτηση

4o επιστημονικό συνέδριο: Έξυπνη Συσκευασία & Marketing

4o επιστημονικό συνέδριο: Έξυπνη Συσκευασία & Marketing

Τα τμήματα Γραφιστικής και Marketing του ΤΕΙ Αθήνας συνδιοργανώνουν το 4ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα "Έξυπνη Συσκευασία & Marketing".

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  &  ΏΡA ΕΝΑΡΞΗΣ
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, 2018 ,  Ώρα 9:00 - 17:30 μ.μ.

ΤΟΠΟΣ  ΣYΝΕΔΡΙΟΥ
ΤΕΙ Αθήνας – Αιγάλεω / Κεντρικό Αμφιθέατρο

Το Συνέδριο θα διαμορφώσει το πλαίσιο και θα παρουσιάσει, την έξυπνη συσκευασία και το  Marketing, με τις νέες καινοτομικές ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά. Μέσα από την παρακολουθησή σας, στοχεύουμε στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων των τεχνολογιών παραγωγής των τυπωμένων ηλεκτρονικών διατάξεων "κεραίες" που εφαρμόζονται στις συσκευασίες. Θα παρουσιαστούν οι λειτουργικές δυνατότητες για καινοτομικές εφαρμογές.

Έτσι, θα επιτευχθεί η βελτίωση της στρατηγικής σκέψης και η διεύρυνση των τομέων υλοποίησης των εφαρμογών δηλαδή "Διαφήμιση και Έντυπη Συσκευασία".

Θα παρουσιαστεί ο επιστημονικός χώρος του Marketing, με σκοπό τις καινοτόμες λύσεις, μέσα από τις τεχνικές  στην ηλεκτρονική επικοινωνία, για δημιουργικές ενέργειες στη διαφήμιση και την έξυπνη συσκευασία, καθώς και τα μεγάλα δεδομένα και κατανάλωση, στις κοινωνικές επιδράσεις των έξυπνων τεχνολογιών.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου έντυπης και ηλεκτρονικής επικοινωνίας, σε επιστήμονες (Χημικούς, Ηλεκτρονικούς, Πληροφορικούς, Marketing, Κοινωνικές προσεγγίσεις / επιρροές, του τομέα της Συσκευασίας, Γραφίστες- Τεχνολόγους), σε ερευνητές /φοιτητές ΑΕΙ και σε όσους εμπλέκονται στην παραγωγή και διακίνηση της έντυπης συσκευασίας και στον χώρο του Marketing. Σημαντικό είναι και για τις επιχειρήσεις που πακετάρουν τα προϊόντα τους.

Το θέμα που θα μας απασχολήσει άμεσα, είναι η συσκευασία "Φυσικό προϊόν αλλά και το ηλεκτρονικό σύστημα ", μαζί. Παράλληλα θα μας απασχολήσουν τα θέματα του Marketing, των τεχνικών-διαδικασιών, μεγάλα δεδομένα και κατανάλωση, κοινωνικές επιδράσεις των έξυπνων τεχνολογιών, Business Model, οι επενδύσεις & τα οφέλη.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο Συνέδριο: https://www.smartpackaging.gr/

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top