Αναζήτηση

4o Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών

4o Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών

​«Δώσε κι ΕΣΥ τη γραμμή σου»  

Το Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών μετράει ήδη 3 χρόνια πετυχημένης πορείας με εκθέσεις, παρουσιάσεις, προβολές, masterclasses και workshops γύρω από αυτό που ήταν και παραμένει ο κεντρικός του άξονας: το σχέδιο, το σκίτσο και η εικόνα.

Καλλιτέχνες από όλο το φάσμα των εφαρμοσμένων τεχνών (εικονογράφηση, κόμικς, καρικατούρα, αυτοεκδόσεις fanzine, graffiti, βιομηχανικό σχέδιο, φωτογραφία, video games, γραφιστική, ζωγραφική, animation) συναντήθηκαν, αντάλλαξαν απόψεις και είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργήθηκαν συνεργασίες που έδωσαν το βήμα στους νεώτερους και έμπνευση στους παλαιότερους για να συνεχίσουν να δημιουργούν.

​Η πολυφωνία συνεχίζει να αποτελεί δομικό συστατικό της τέχνης και είναι δικαίωμα κάθε καλλιτέχνη να μπορεί να αρθρώσει τη δική του φωνή ή καλύτερα, στην περίπτωσή μας, να χαράξει τη δική του «γραμμή». Το 4o Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών έχει λοιπόν ακριβώς αυτόν τον στόχο: να δώσει το βήμα σε αυτούς που η φωνή τους ακούγεται λιγότερο συχνά.

​Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019, οι πόρτες του νεοκλασικού κτιρίου επί της οδού Θήρας θα ανοίξουν για να υποδεχτούν εκθέσεις ζωγραφικής κρατουμένων αντρών, δημιουργίες της LGBTQ κοινότητας και έργα τέχνης προσφύγων καλλιτεχνών. Φυσικά το παρών θα δώσουν όπως πάντα και οι βετεράνοι δημιουργοί των οποίων η συμβολή παραμένει ιδιαίτερα πολύτιμη, ειδικά στους νεώτερους. Τέλος, όπως κάθε χρόνο, οι σπουδαστές του Κέντρου Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης θα εκθέσουν τις προσωπικές τους δημιουργίες και φυσικά δεν θα λείπουν τα workshops, τα masterclasses αλλά και οι εκπλήξεις!

​Σας περιμένουμε στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019 για να ενώσουμε όλοι τις γραμμές μας στη μεγάλη γιορτή του σχεδίου, του σκίτσου και της εικόνας!

Είσοδος ελεύθερη

Κάλεσμα σε Δημιουργούς Comics-Fanzine-Αυτοεκδόσεις από 4ο Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών, Προθεσμία: 13 Σεπτεμβρίου 2019

Το Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών, που πραγματοποιείται για τέταρτη φορά στην Ελλάδα και θα λάβει χώρα στο ιστορικό νεοκλασικό κτίριο της  Θήρας  19  στην  πλατεία  Αμερικής  στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2019, ανοίγει τις πόρτες στους δημιουργούς κόμικ (Fanzine) και τους καλεί να παρουσιάσουν τις δουλειές τους.

Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει τους δημιουργούς κόμικ-fanzine, χωρίς κόστος συμμετοχής.

Η διοργάνωση αναλαμβάνει την προβολή των  έργων  και την επικοινωνία όσων θα συμμετέχουν.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στείλουν τη συμμετοχή τους στο: appliedartsfestival@gmail.com, με τα στοιχεία τους και ένα δείγμα δουλειά τους.

Διεύθυνση: Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης​  Θήρας 19, Πλατεία Αμερικής​

​Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-8665611

​Email: appliedartsfestival@gmail.com

Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών: http://www.appliedartsfestival.com

Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ: http://www.ornerakis.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top