Αναζήτηση

4o PIY - Print it Yourself - Σεμινάρια και Εργαστήρια μεταξοτυπίας

4o PIY - Print it Yourself - Σεμινάρια και Εργαστήρια μεταξοτυπίας

Η σειρά Σεμιναρίων & Workshops Μεταξοτυπίας με τίτλο PIY / Print It Yourself / Seminars and Workshops είναι γεγονός. Τα 4 Σ/Κ του Μαρτίου είναι αφιερωμένα στην μεταξοτυπία και στις εφαρμογές της σε ύφασμα και χαρτί.

Τα PIY Seminars θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και είναι κοινά για όλους τους συμμετέχοντες. Θα γίνουν ομιλίες σχετικά με τις βασικές αρχές της μεταξοτυπίας, τον σχεδιασμό , αλλά και για προηγμένες τεχνικές μεταξοτυπίας από τους Tind, Fuzz Ink και Αντώνη Δακτυλίδη.

Στα πλαίσια των PIY Seminars οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να σχεδιάσουν τα δικά τους σχέδια με την καθοδήγηση των εισηγητών. Στην συνέχεια οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες βάση της ημέρας εκτύπωσης που θα επιλέξουν και στη συνέχεια θα τυπώσουν τα σχέδιά τους. Ανεξάρτητα με την επιλογή τους οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την διαδικασία εκτύπωσης των άλλων ομάδων.

Τα PIY Workshops θα διεξαχθούν τα επόμενα τρία Σ/Κ και χωρίζονται σε Workshops Σχεδιασμού και Workshops Εκτύπωσης Υφάσματος και Χαρτιού, οπού οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τυπώσουν οι ίδιοι τα σχέδια τους σε χαρτί ΚΑΙ ύφασμα.

Design Workshops: Οι συμμετέχοντες κάνουν εργαστήρια σχεδιασμού για εφαρμογές μεταξοτυπίας με εναν εκ των εισιγητών. Στα Design Workshops επεξεργάζονται τα σχέδια τους μέχρι την τελική τους μορφή πρίν την παραγωγή του film.

Printng Workshops: Οι συμμετέχοντες εκτυπώνουν τα σχέδια τους σε διάφορα υφάσματα (Τ-Shirts) και διαφορετικά χαρτιά τα οποία παρέχονται δωρεάν και με τυχαίες αποχρώσεις.

Για να δείτε το πρόγραμμα, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.piyseminars.com

 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top