Αναζήτηση

Label Expo Europe 2023

Label Expo Europe 2023

Labelexpo Europe 2023

11 - 14 Σεπτεμβρίου 2023

9 Αίθουσες | 600+ Εκθέτες | 4 μέρες

Η μεγαλύτερη έκθεση συσκευασίας στον κόσμο επιστρέφει!

Μην κανονίσετε τίποτα για τις 11-14 Σεπτεμβρίου, διότι η Labelexpo Europe επιστρέφει και δεν θέλετε να τη χάσετε! Η έκθεση του 2023 θα είναι η πιο εντυπωσιακή επίδειξη καινοτόμου τεχνολογίας στην ιστορία της εκτύπωσης ετικετών.

Αυτή η εμβληματική έκθεση υπόσχεται να συγκεντρώσει τους σύγχρονους θρύλους της εκτύπωσης για μια βιομηχανική εκδήλωση που θέτει τα πρότυπα σε όλο τον κόσμο. Πάνω από 600 από τους πιο επιτυχημένους προμηθευτές του πλανήτη έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

Ζήστε την τεχνολογία του μέλλοντος τώρα!

Η βιομηχανία εκτύπωσης ετικετών μεταμορφώνεται γρήγορα και καινοτομεί, ανταποκρινόμενη στις συνήθειες και τις ανάγκες των καταναλωτών μετά την πανδημία.

Η Labelexpo Europe 2023 θα είναι μια «τεχνολογική βιτρίνα» επικών διαστάσεων. Θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήστε ολοκαίνουργια μηχανήματα σε λειτουργία, ζωντανά, και να μάθετε όλα τα μυστικά της εκτυπωτικής αριστείας.

Η καινοτομία όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Οι 9 αίθουσες στο Brussels Expo θα περιλαμβάνουν παρουσιάσεις καινοτομιών μεγάληε κλίμακας σε μηχανήματα και προϊόντα από κολοσσούς της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των HP, Gallus, Nilpeter, Mark Andy, Bobst, OMET, Avery Dennison και Xeikon.

Θα δείτε ειδικά χαρακτηριστικά, master classes και θα σας δοθούν ευκαιρίες για δικτύωση με τους κορυφαίους του κλάδου. Συζητήστε τις πιο πρόσφατες τάσεις και μοιραστείτε απόψεις και ιδέες με τους ανθρώπους που διαμορφώνουν το μέλλον της εκτύπωσης ετικετών και συσκευασιών.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: https://www.labelexpo-europe.com/

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top