Αναζήτηση

PHOTOVISION 2022 | The day after

PHOTOVISION 2022 | The day after

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Step up into the new world of photography!

H Photovision επιστρέφει δυναμικά με όλο το τεχνολογικό προσκήνιο του imaging και εκτεταμένο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων!

Η παλαιότερη και πλέον καταξιωμένη στην συνείδηση του φωτογραφικού χώρου στην Ελλάδα έκθεση, η Photovision, προσκαλεί τους φίλους της φωτογραφίας και του βίντεο και τους επαγγελματίες του κλάδου στο γνώριμο χώρο του σταδίου Kλειστού Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do) από 8 ως 10 Απριλίου 2022.   

Στη 14η Photovision 2022 | The day after, εκτός από την εμπορική δραστηριότητα από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου που εκθέτουν όλη την γκάμα των προϊόντων τους, συνυπάρχει ισότιμα το καλλιτεχνικό και το ενημερωτικό/επιμορφωτικό στοιχείο με εκθέσεις φωτογραφίας, happenings, διαλέξεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, showcase, σεμινάρια, workshop, live φωτογραφήσεις και πολλές ακόμα εκπλήξεις! Όλες οι δράσεις αθροίζονται για να τεκμηριώσουν πόσο άμεσα ενταγμένη στη φιλοσοφία της Photovision είναι η προβολή και προώθηση της καλλιτεχνικής και επιμορφωτικής διάστασης.   

Είτε είναι ερασιτέχνες, είτε επαγγελματίες δημιουργοί στη φωτογραφία και το video, υπάρχει κάτι για τον καθένα. Από σεμινάρια για εξοικείωση των απίστευτων δυνατοτήτων της τεχνητής νοημοσύνης στα δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας και διαχείρισης εικόνας Photoshop και Lightroom, ως ειδικές τεχνικές για φωτισμούς και λήψεις όπως food photography, glamour και καλλιτεχνικό γυμνό. Τη δική τους θέση έχουν πολλές εταιρικές εκδηλώσεις για επαγγελματίες ή και για γενικό κοινό, που επισύρουν το γενικό ενδιαφέρον όπως η πρωτοβουλία για το «Σπίτι του Φωτογράφου», η επετειακή εκδήλωση 70 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας του αρχαιότερου σωματείου ερασιτεχνών φωτογράφων και πολλές ακόμα...

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο https://photovision.gr/

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Παρασκευή 8/4: 13.00 – 21.00
Σάββατο 9/4: 11.00 – 21.00
Κυριακή 10/4: 11.00 – 21.00

Η 14η Photovision 2022 | The Day After συνδιοργανώνεται από την εταιρεία BE BEST & το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ. 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top