Αναζήτηση

Παρουσίαση των προϊόντων επόμενης γενιάς Direct-To-Garment της Polyprint στην FESPA Global Print Expo 2022

Παρουσίαση των προϊόντων επόμενης γενιάς Direct-To-Garment της Polyprint στην FESPA Global Print Expo 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Polyprint, κατασκευάστρια εταιρεία εκτυπωτών DTG, θα παρουσιάσει τις τελευταίες της τεχνολογικές εξελίξεις ζωντανά στην Fespa Global Print Expo, στο Βερολίνο, 31 Μαΐου - 3 Ιουνίου 2022. Επισκεφτείτε την Polyprint στο Hall 27, Stand D42 για να ανακαλύψετε τους εκτυπωτές επόμενης γενιάς Direct-To-Garment, τα νέα μελάνια Texjet DTG και το αναβαθμισμένο αυτοματοποιημένο μηχάνημα προ-επίστρωσης υφασμάτων για DTG εκτυπώσεις, PreTreater Pro.

«Είμαστε αφιερωμένοι στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, οπότε παράγουμε προϊόντα DTG υψηλής ποιότητας από την αρχή. Τροφοδοτούμενοι από τα σχόλια των πελατών μας, κάναμε το επόμενο βήμα στη διαδικασία εκτύπωσης ενδυμάτων και δημιουργήσαμε εκτυπωτές DTG υψηλής ταχύτητας για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών για διακόσμηση ενδυμάτων κατά παραγγελία που θέλουν να αυξήσουν τον όγκο δουλειάς τους και να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους», λέει Γιώργος Μπεγγλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Polyprint.

Παρουσιάζοντας τα προϊόντα Next-Gen DTG της Polyprint:

Οι εκτυπωτές DTG επόμενης γενιάς της Polyprint σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και κατασκευάζονται εσωτερικά, από ειδικούς της Polyprint. Δημιουργημένοι για συνεχή παραγωγή, αυτοί οι εκτυπωτές DTG είναι εξοπλισμένοι με σύστημα εκτύπωσης χύδην μελανιού, σύστημα ανακύκλωσης λευκού μελανιού και σύστημα αυτόματης ανάδευσης CMYK/White, προσφέροντας απρόσκοπτη παραγωγή, οικονομικά αποδοτική, με εκαιρετική ποιότητα εκτύπωσης έως 4800dpi. Δεκατέσσερις διαφορετικές πλάκες Snap-On προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών με δυνατότητες εκτύπωσης Direct-To-Garment και Direct-To-Film.

ΝΕΟ Texjet NG120 | Επόμενης γενιάς εκτυπωτής Direct-To-Garment

Πραγματοποιήστε εύκολα τις παραγγελίες σας! Διαθέτει δύο βιομηχανικές κεφαλές εκτύπωσης, μέγιστη περιοχή εκτύπωσης 40x50 cm, CMYK+White ή 2xCMYK παραμετροποίηση κεφαλών.

ΝΕΟ Texjet NG130 | Επόμενης γενιάς εκτυπωτής Direct-To-Garment

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας! Διαθέτει τρεις βιομηχανικές κεφαλές εκτύπωσης, μέγιστη επιφάνεια εκτύπωσης 50x70 cm (ιδανική για τη βιομηχανία της μόδας) και πολλαπλές παραμετροποιήσεις κεφαλών εκτύπωσης:

  • 1xCMYK, 2xWhite
  • 1xCMYK, 1xRGB, 1xWhite για αυξημένη χρωματική γκάμα
  • 2xCMYK, 1xWhite για ταχύτερη παραγωγή στα ανοιχτά χρώματα
  • 3xCMYK για μέγιστη παραγωγή στα ανοιχτά χρώματα

ΝΕΑ μελάνια Texjet| Προηγμένα μελάνια Direct-To-Garment

Η κορυφαία φόρμουλα μελανιού DTG για τελειότητα στη διακόσμηση ενδυμάτων! Αυτά τα νέα, χύμα μελάνια Texjet DTG, ειδικά δημιουργημένα για όλους τους εκτυπωτές TexJet DTG, διαθέτουν εμπλουτισμένη χρωματική γκάμα για πολυτελή σχέδια και γρήγορους χρόνους στεγνώματος για ταχύτερη παραγωγή. Αυτά τα μελάνια υφασμάτων pigment με βάση το νερό είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προσφέρουν βελτιωμένη ελαστικότητα και εξαιρετική αντοχή στο πλύσιμο για εκτυπώσεις μεγάλης διάρκειας.

PreTreater Pro| Η αναβαθμισμένη, αυτοματοποιημένη μηχανή προ-επίστρωσης

Ανακαλύψτε το αναβαθμισμένο PreTreater Pro! Βρείτε βασικές βελτιώσεις που προσφέρουν ακόμα καλύτερη εμπειρία προ-επίστρωσης υφασμάτων. Αυτό το προηγμένο αυτόματο μηχάνημα προσφέρει ομοιόμορφη προ-επίστρωση ενδυμάτων χωρίς άγχος, για τέλειες εκτυπώσεις DTG, που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών.

Χαράξτε την DTG πορεία σας, με τις λύσεις επόμενης γενιάς DTG της Polyprint και αναβαθμίστε την επιχείρησή σας πηγαίνοντας τη διακόσμηση ενδυμάτων σε άλλο επίπεδο. Η επίσημη κυκλοφορία του Texjet NG120 και του Texjet NG130 έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Σας περιμένουμε στο Βερολίνο, στη FESPA 2022, Hall: 27, Stand: D42!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ POLYPRINT

Ειδικευόμαστε στην τεχνολογία της DTG εκτύπωσης, βοηθώντας διακοσμητές υφασμάτων να ξεκινήσουν και να αναπτυχθούν επιτυχώς με κερδοφόρες λύσεις, προσφέροντας παράλληλα κορυφαία εξυπηρέτηση και υποστήριξη στους πελάτες μας. Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, και εξελίσσουμε Texjet® DTG εκτυπωτές από το 2006, που διατίθενται μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου διανομής σε πάνω από 60 χώρες.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top