Αναζήτηση

GLOBAL Packaging Stage | Η επόμενη ημέρα στη συσκευασία

GLOBAL Packaging Stage | Η επόμενη ημέρα στη συσκευασία

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης GLOBAL PACK 2023 θα πραγματοποιηθεί για τρεις ημέρες, το GLOBAL Packaging Stage, όπου experts του κλάδου και στελέχη της αγοράς θα πραγματεύονται τα πιο επίκαιρα ζητήματα, που απασχολούν τον κλάδο της συσκευασίας.

Κορυφαίοι ομιλητές, εμπειρογνώμονες, στελέχη από τους κλάδους των τροφίμων, ποτών, καλλυντικών, φαρμάκων, οικοδομικών & βιομηχανικών υλικών, επαγγελματίες στους τομείς της συσκευασίας, αλλά και μέλη θεσμικών φορέων, θα μοιραστούν την τεχνογνωσία τους στο ρυθμό, που επιβάλλει η αγορά, οι τεχνολογικές εξελίξεις και η πορεία του κλάδου στη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων, θα αναλυθούν θέματα, όπως οι διεθνείς τάσεις συσκευασίας και οι προοπτικές για την Ελλάδα, οι εξελίξεις στις εκτυπώσεις συσκευασίας, και οι σύγχρονες τεχνολογίες για το ψηφιακό μετασχηματισμό της γραμμής συσκευασίας. Ειδικοί του χώρου, θα πραγματευτούν καίρια ζητήματα, όπως η βιομηχανία 4.0 στη συσκευασία, οι παγκόσμιες τάσεις στον τομέα του sustainable packaging, οι νέες πρακτικές και σύγχρονες τεχνολογίες, που συμβάλλουν στον αειφόρο σχεδιασμό της συσκευασίας και λύσεις για την κυκλική οικονομία και τη συμμόρφωση με την επερχόμενη νομοθεσία.

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα του GLOBAL Packaging Stage θα διεξαχθεί και τις τρεις ημέρες της έκθεσης, στο ειδικά διαμορφωμένο Stage στο Hall 3.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα GLOBAL Packaging Stage.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top