Αναζήτηση

Αλλαγές στο καταστατικό του ΕΛΣΕΤ

Αλλαγές στο καταστατικό του ΕΛΣΕΤ

Στις 11 Φεβρουαρίου ο ΕΛΣΕΤ έκοψε την πίτα του στο ξενοδοχείο Holiday inn, με την παρουσία πολλών μελών αλλά και άμεσων συνεργατών.

Η κύριος  στόχος δεν ήταν απλώς να τηρηθούν τα πατροπαράδοτα έθιμα με την ανταλλαγή ευχών, την ανάδειξη του τυχερού που κέρδισε το «φλουρί», την έκφραση της ελπίδας ότι «και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και όλοι εδώ».

Η κοπή της πίτας ήταν μια ευκαιρία να ενημερωθούν τα μέλη και οι άμεσα συνεργαζόμενοι με τον κλάδο (προμηθευτές και κάθε μορφής συνεργάτες) για τις πρωτοβουλίες και τους επόμενους στόχους του Συνδέσμου.

Ο πρόεδρος, ο κ. Αυγερινός Χατζηχρυσός, ανακοίνωσε τις αλλαγές στο καταστατικό που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση, για να γίνει πιο ευέλικτος και πιο αποδοτικός ο Σύνδεσμος.

Εκτός από τις αλλαγές διαδικαστικού χαρακτήρα (αλλαγή έδρας, αλλαγή ονομασίας όπως έχει καθιερωθεί), υπάρχουν δύο ουσιώδεις αλλαγές:

Η πρώτη είναι ότι οι συνταξιούχοι συνάδελφοι να εγγράφονται ως μέλη για να βοηθήσουν με την εμπειρία και την επαγγελματική σοφία τους τις προσπάθειές του ΕΛΣΕΤ.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά τους προμηθευτές και τους άλλους συνεργάτες, οι οποίοι θα γίνονται μέλη του Συνδέσμου χωρίς δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις τα θέματα, τα προβλήματα αλλά και οι στόχοι ετικετοποιών και συνεργατών είναι κοινά. Άρα, κοινή πρέπει να είναι και η πορεία τους.

Επίσης, οι προμηθευτές και συνεργάτες που θα γίνουν μέλη θα προβάλλονται με διαφημιστικά ή ενημερωτικά μπάνερ από το site του Συνδέσμου με σημαντικά μειωμένο κόστος από τα μη μέλη.

Στη συνέχεια διαβάστηκαν τα συμπεράσματα της FINAT από την εκδήλωση που οργάνωσε και αφορούσε νέους –εργοδότες και εργαζόμενους– στην ετικετοποιία. (Τα συμπεράσματα αυτά παρουσιάζονται στη συνέχεια).

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης αφορούσε αυστηρά τους ετικετοποιούς. Η γενική ενημέρωση έγινε από τον γ. γραμματέα του Συνδέσμου κ. Θόδωρο Καλκαβούρα και στη συνέχεια οι συνάδελφοι αντάλλαξαν απόψεις για τα φλέγοντα θέματα του κλάδου.

Γι’ αυτά τα θέματα προγραμματίζονται δύο εκδηλώσεις, μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη για να ακουστούν όσο περισσότερες γνώμες γίνεται, να ενημερωθούν οι συνάδελφοι στον καλύτερο δυνατό βαθμό και να οδηγηθούμε στα πιο εποικοδομητικά αποτελέσματα.

Aπό την κοπή της πίτας για τους τυχερούς κληρώθηκαν ένα τριήμερο στη Λίμνη Πλαστήρα, στο ξενοδοχείο Andromeda Hotel, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Ask2travel και τέσσερα λογισμικά για τον εντοπισμό λαθών για όσους δουλεύουν με προεκτύπωση, προσφορά της Unimag. Ο ΕΛΣΕΤ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς για τις προσφορές τους. 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top