Αναζήτηση

Αλλαγή επωνυμίας, συγχώνευση και ανάπτυξη

Αλλαγή επωνυμίας, συγχώνευση και ανάπτυξη

Δελτίο Τύπου | 24/01/2024

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία Novacel Hellas ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία συγχώνευσης με την GEA Solutions. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργήθηκε μια νέα, δυναμική επιχείρηση που ανταποκρίνεται ακόμη καλύτερα στις ανάγκες των πελατών της.

Σε συνέχεια αυτής της συγχώνευσης, η επωνυμία της νέας εταιρείας άλλαξε και πλέον λέγεται Innvestio Hellas. Η προαναφερόμενη αλλαγή αφορά μόνο την επωνυμία της εταιρείας και δεν επηρεάζει τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), ο οποίος παραμένει αμετάβλητος.

Αυτή η αλλαγή αντανακλά τη δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη, καθώς επίσης και την προσαρμογή μας στις ανάγκες των πελατών μας. Η νέα επωνυμία αντιπροσωπεύει τις αξίες μας και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε υψηλότερες προδιαγραφές υπηρεσιών.

Η Innvestio Hellas θα διατηρήσει και θα επεκτείνει τις βέλτιστες πρακτικές των δύο εταιριών, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μας και να προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις.

Ο κος. Διονύσιος Ραυτόπουλος (Διαχειριστής της εταρείας) , δήλωσε τα ακόλουθα:
Μετά από 25 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης, η εταιρεία μας προχώρησε σε μια σημαντική αλλαγή, ενοποιώντας τις δραστηριότητές της υπό ένα κοινό όνομα, το Innvestio, μεταμορφώνοντας τη Novacel Hellas σε Innvestio Hellas μετά την απορρόφηση της GEA Solutions. Η συγχώνευση αυτή επιτρέπει στην εταιρεία μας, πλέον εναρμονισμένη με τις θυγατρικές της Innvestio Netherlands, Innvestio Bulrgaria και Innvestio Turkey , να δραστηριοποιείται υπό ένα ενιαίο και δυναμικό brand. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, εστιάσαμε στην απλούστευση των διοικητικών και εμπορικών λειτουργιών μας, ενισχύοντας παράλληλα την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας σε δύο κυρία επιχειρηματικά κέντρα (BC):

PPDS (Printing Packaging & Digital Solutions): Λύσεις για την πρωτοποριακή εξυπηρέτηση των αγορών εκτύπωσης συσκευασίας, παρέχοντας μηχανήματα και αναλώσιμα για αναλογικές και ψηφιακές εκτυπώσεις .

FIAS (Food & Industrial Solutions): Λύσεις και πρώτες ύλες για παραγωγή και ποιοτικό έλεγχο και συσκευασία στις βιομηχανίες τροφίμων, καλλυντικών και HORECA.

Πιστεύουμε ότι η αναγνωσιμότητα της νέας ονομασίας μας σύντομα θα ξεπεράσει τις προηγούμενες καθώς το καθοριστικό ρόλο τον έχει το ανθρώπινο δυναμικό μας, που κάνει επιτυχία κάθε νέο βήμα και τόλμημα της διοίκησης και φυσικά με την υποστήριξη των πελατών μας και των προμηθευτών μας θα μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τον όμιλο μας κάτω ένα ενιαίο brand.
Σας ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξή σας και την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top