Αναζήτηση

Αλλαγή στην ηγεσία της swissQprint

Αλλαγή στην ηγεσία της swissQprint

Ο Kilian Hintermann ανέλαβε το ρόλο του CEO στην εταιρεία swissQprint από την 1η Ιανουαρίου 2021.
Ο Reto Eicher, μέχρι 31/12/2020 διευθύνων σύμβουλος της swissQprint, παρέδωσε την σκυτάλη στον Kilian Hintermann από την 1η Ιανουαρίου 2021.
Η swissQprint αναπτύσσει και παράγει εκτυπωτές UV inkjet υψηλής ποιότητας από το 2007.

Ο Kilian Hintermann είναι μέλος της εταιρείας από την πρώτη μέρα,  και η συμβολή του ήταν σημαντική στην ανάπτυξη της εταιρείας. Στις προηγούμενες θέσεις του ως διευθυντής προϊόντων και επικεφαλής του πρόσφατα εγκατεστημένου Print Solutions Center, απέκτησε γνώσεις για τα προϊόντα από κάτω προς τα πάνω - και έχει επίσης μια ολοκληρωμένη άποψη για την αγορά.

Με μια ισχυρή και έμπειρη ομάδα πίσω του, ο Kilian Hintermann δήλωσε: "Σκοπεύουμε να είμαστε καινοτόμοι στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης και στοχεύουμε να παρέχουμε στην αγορά λύσεις που να είναι πρακτικές και ανταγωνιστικές".

Στη νέα του θέση ως CTO, ο Reto Eicher θα επικεντρώσει τις προσπάθειές του άμεσα στην ανάπτυξη προϊόντων. Μαζί με τους Hansjörg Untersander και Roland Fetting, είναι ένας από τους τρεις ιδρυτές της εταιρείας: όλοι είναι ακόμη μέλη της ομάδας διαχείρισης και συνεχίζουν να συμμετέχουν ενεργά στις επιχειρήσεις.

Η swissQprint έχει στο δυναμικό της σχεδόν 170 άτομα προσωπικό σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 110 υπαλλήλων στα κεντρικά της γραφεία όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής των μηχανημάτων της. Τις πωλήσεις για εκτυπωτές flatbed and roll to roll της swissQprint διαχειρίζονται πέντε θυγατρικές και περίπου τριάντα ανεξάρτητοι συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top