Αναζήτηση

Always a step ahead. Innovation Week 2021

Always a step ahead. Innovation Week 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | 20 Σεπτεμβρίου 2021

“ALWAYS A STEP AHEAD” – H εκδήλωση Innovation Week 2021 επικεντρώνεται σε νέες τεχνολογίες και εμπειρίες πελατών

  • Από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου παρακολουθήστε την διαδικτυακή εκδήλωση που θα μεταδοθεί απευθείας από το Print Media Center του εργοστασίου στο Wiesloch-Walldorf
  • Οι καινοτομίες στους τομείς της εμπορικής εκτύπωσης, της εκτύπωσης συσκευασιών και ετικετών στοχεύουν στην ενίσχυση της απόδοσης των τυπογραφείων
  • Οι πελάτες μας επισημαίνουν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι λύσεις ψηφιοποίησης 
  • Κάντε την εγγραφή σας εδώ heidelberg.com/innovationweek2021

 

“ALWAYS A STEP AHEAD” είναι το σλόγκαν της εταιρίας Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) για την διαδικτυακή εκδήλωση Innovation Week που θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Wiesloch-Walldorf από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου  2021. Το πρόγραμμα ξεκινά και τις τρεις ημέρες στις 9 π.μ. CET με ζωντανές αναφορές που θα εστιάζουν σε διαφορετική θεματολογία – την πρώτη ημέρα στην εκτύπωση συσκευασιών, τη δεύτερη ημέρα στην ψηφιοποίηση ενώ την τρίτη στη διαφοροποίηση. Η εκδήλωση μεταδίδεται από το επανασχεδιασμένο Print Media Center στο εργοστάσιο Wiesloch-Walldorf  όπου η Heidelberg παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις της offeset και ψηφιακής τεχνολογίας για την εμπορική εκτύπωση, την εκτύπωση συσκευασίας και εττικέτας.

 

“Επιταχύνουμε την ανάπτυξη έξυπνων λύσεων ψηφιοποίησης για να καλύψουμε τις απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας” αναφέρει ο Ludwig Allgoewer, Global Head of Sales & Marketing της Heidelberg. “Στην εκδήλωση Innovation Week 2021, δείχνουμε για ακόμα μια φορά τα διαπιστευρήρια του τεχνολογικού ηγέτη, που βρίσκεται  πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, με στόχο τη διασφάλιση της επιχειρηματικής επιτυχίας των πελατών μας, τώρα και στο μέλλον” προσθέτει ο Ludwig Allgower.

On-demand videos παρουσιάζουν καινοτομίες για νέες επιχειρηματικές ιδέες

Οι συμμετέχοντες, θα λάβουν μέσω των video clips, στοχευμένες πληροφορίες σχετικά με τις τεχνολογίες του νέου χαρτοφυλακίου προϊόντων της Heidelberg. Ένα παράδειγμα είναι η προσθήκη της νέας εφαρμογής Heidelberg Plus, στο οικοσύστημα της Heidelberg. Κάνοντας μια φορά μόνο εγγραφή, ανοίγεται μπορστά σας ολόκληρος ο κόσμος της Heidelberg επιτρέποντάς σας, να διαχειρίζεστε τις επιχειρηματικές σας συναλλαγές με την εταιρία μας και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας. Άλλα clip δείχνουν τον τρόπο που οι πελάτες μπορούν να επιτύχουν στην αναπτυσσόμενη αγορά εκτύπωσης ετικετών με το μοντέλο Speedmaster CX 75 και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί μέσω νέων επιλογών φινιρίσματος που βασίζονται στην ψηφιακή εκτύπωση. Άλλο video παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που η εφαρμογή Performance Advisor Technology (PAT) χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την βελτιστοποιήση των διαδικασιών του τυπογραφείου ενώ άλλο clip επιντεντρώνεται στα οφέλη του remote agreement που έχει ως πρωταρχικό στόχο την μείωση των νεκρών χρόνων.

Οι πελάτες μας επισημαίνουν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι λύσεις ψηφιοποίησης της Heidelberg

Προφίλ πελατών της Heidelberg από όλο τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στους τομείς εμπορικής εκτύπωσης, συσκευασίας και εκτύπωσης ετικετών είναι στο επίκεντρο των διαδικτυακών παρουσιάσεων. Οι ίδιοι οι επιχειρηματίες παρουσιάζουν τα τυπογραφεία τους και καταδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο έχουν βελτιώσει τις επιδόσεις τους και, κυρίως, την ανταγωνιστικότητά τους, ώστε χρησιμοποιώντας τις τελευταίες καινοτομίες της Heidelberg να οδηγήσουν τις εταιρείες τους στην ψηφιοποίηση. Στους πελάτες περιλαμβάνονται χρήστες του νέου μοντέλου Speedmaster CX 104, του εξαιρετικά αυτοματοποιημένου μοντέλου Stahlfolder P-Stacker με ρομποτική τεχνολογία αιχμής και των ψηφιακών συστημάτων εκτύπωσης Versafire με τις εξαιρετικά ευέλικτες εφαρμογές τους, ειδικά στο φινίρισμα επιφανειών. Άλλα προφίλ επικεντρώνονται σε επιχειρήσεις που έχουν αυξήσει την παραγωγικότητά τους χάριν στο συνδρομητικό μοντέλο της Heidelberg “subscription agreement” και σε επιχειρήσεις που έχουν ψηφιοποιήσει και αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες τους χρησιμοποιώντας τη ροή εργασίας του Prinect.

“Τα προφίλ των πελατών που παρουσιάζονται παρέχουν σπουδαίες και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα τυπογραφεία αυτά, έγιναν πιο παραγωγικά χρησιμοποιώντας τις καινοτομίες που εισήγαγε η Heidelberg  τους τελευταίους 18 μήνες σε όλους τους τομείς της αγοράς και πώς έχουν κάνει τις διαδικασίες τους πιο αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές χάριν στην ψηφιοποίηση”, εξηγεί ο Allgoewer.

Συζητήσεις με τους ειδικούς της Heidelberg, βιβλιοθήκη πολυμέσων και εγγραφή

Παράλληλα με το διαδικτυακό πρόγραμμα, οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους της Heidelberg κάθε ημέρα της εκδήλωσης, χωρίς να κλείσουν ραντεβού.
Η βιβλιοθήκη πολυμέσων της Heidelberg είναι διαθέσιμη σε όλους τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες. Καλύπτοντας μια μεγάλη θεματολογία ευρείας κλίμακας και πολλά προϊόντα της Heidelberg, τα video είναι προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή και μπορούν να αναμεταδοθούν μετά την εκδήλωση. Επιπλέον, η βιβλιοθήκη θα διαθέτει ηχογραφήσεις όλων των διαδικτυακών παρουσιάσεων της εκδήλωσης Innovation Week. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά, αλλά θα υπάρχουν υποτιτλισμένες εκδόσεις όλων των παρουσιάσεων σε επτά ακόμη γλώσσες (γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρωσικά και ισπανικά). Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επισκεφθούν τον ακόλουθο σύνδεσμο για την εγγραφή τους: heidelberg.com/innovationweek2021.

Εικόνα 1: “ALWAYS A STEP AHEAD” είναι το σλόγκαν της διαδικτυακής εκδήλωσης Heidelberg Innovation Week, που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου October 13 to 15, 2021

Εικόνα 2: Η εκδήλωση Innovation Week 2021 θα μεταδοθεί εν μέρει ζωντανά από το επανασχεδιασμένο Print Media Center στο εργοστάσιο Wiesloch-Walldorf, όπου η Heidelberg παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις της offeset και ψηφιακής τεχνολογίας για την εμπορική εκτύπωση, την εκτύπωση συσκευασίας και εττικέτας.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top