Αναζήτηση

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την FESPA 2018

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την FESPA 2018

Η FESPA, Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Σωματείων Μεταξοτυπίας και διοργανώτρια κορυφαίων εκθέσεων μεταξοτυπίας και ψηφιακής εκτύπωσης, ανακοίνωσε ότι η έκθεση FESPA 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Messe Berlin, στο Βερολίνο, από τις 15 έως τις 18 Μαΐου 2018. Η έκθεση θα καλύπτει 9 αίθουσες του Berlin Messe στις οποίες θα παρουσιαστούν λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης, μεταξοτυπίας και εκτύπωσης σε ύφασμα.

Για άλλη μια φορά στη FESPA 2018 θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και η έκθεση European Sign Expo, για μη-τυπωμένες λύσεις οπτικής επικοινωνίας.

Η Roz Guarnori, divisional director στη FESPA, αναφέρει: «Πάντα συμβουλευόμαστε τους εκθέτες μας για την τοποθεσία των εκθέσεών μας και το Βερολίνο ήταν ένα από τα φαβορί για την επόμενη έκθεση. Έχουμε λάβει θετικές αντιδράσεις από τους εκθέτες για την έκθεση του Βερολίνου, πράγμα που αποδεικνύεται από τον χώρο που ήδη έχει "κλειστεί" στην έκθεση, ακόμα και πριν ξεκινήσει η FESPA 2017».

«Το Βερολίνο είναι μια αγαπημένη πόλη, με καλές αναμνήσεις για τους εκθέτες μας από προηγούμενη έκθεση το 2007. Είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας και η έβδομη μεγαλύτερη πόλη της Ευρώπης. Επιπλέον είναι ένα παγκοσμίου φήμης κέντρο πολιτισμού, πολιτικής, μέσων και επιστημών. Τέλος, είναι σημαντικό το γεγονός ότι το Βερολίνο είναι προσβάσιμο αεροπορικώς και σιδηροδρομικώς από όλες τις μεγάλες Ευρωπαϊκές και διεθνείς πόλεις», προσθέτει.

Την τελευταία φορά που η FESPA πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, πέρα από το παραδοσιακό κοινό της Δυτικής Ευρώπης, προσέλκυσε και έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών από την Ανατολική Ευρώπη, ιδιαίτερα από την Πολωνία και την Ρωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.fespa.com

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top