Αναζήτηση

Αναβάλλεται η FESPA 2020

Αναβάλλεται η FESPA 2020

Λαμβάνοντας υπόψη την ταχεία εξελισσόμενη κατάσταση σχετικά με τον ιό COVID-19 στην ηπειρωτική Ευρώπη, και σε στενό διάλογο με τους εθνικούς συνδέσμους και τους εκθέτες της, η FESPA αποφάσισε να αναβάλει την FESPA Global Print Expo 2020, την European Sign Expo 2020 και την Sportswear Pro 2020 που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στο εκθεσιακό κέντρο IFEMA Madrid 24 - 27 Μαρτίου 2020.

Δίνοντας βάση στα σχόλια και τις γνώμες των εκθετών, η FESPA θα αναπρογραμματίσει τις εκθέσεις σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Οι νέες ημερομηνίες καθώς και η ακριβής τοποθεσία θα καθοριστούν με βάση τη διαθεσιμότητα του χώρου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της FESPA, Neil Felton, δήλωσε ότι όλες οι ενέργειες τους σχετικά με τον ιό COVID-19 - συμπεριλαμβανομένης της προληπτικής δράσης που ελήφθη τον Φεβρουάριο σχετικά με τους εκθέτες από την Κίνα – έγιναν με καθοδήγηση από τις αρμόδιες διεθνείς και εθνικές αρχές, με πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση της υγείας και της ευημερίας των εκθετών και επισκεπτών.

Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν από τη FESPA.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: marketing@fespa.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top