Αναζήτηση

Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής επισκεπτών της GRAPHICA EXPO 2023

Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής επισκεπτών της GRAPHICA EXPO 2023

Η GRAPHICA EXPO, η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη έκθεση Γραφικών Τεχνών & Οπτικής Επικοινωνίας στην Ελλάδα, θα υποδεχτεί ξανά τους επαγγελματίες επισκέπτες της στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία Αττικής, στις 17-19 Φεβρουαρίου 2023.

Φέτος, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της προς τους επισκέπτες, η διοργανώτρια εταιρεία εισάγει έναν νέο, ψηφιακό, τρόπο εγγραφής των επαγγελματιών που θα θελήσουν να επισκεφτούν την έκθεση.

Από τη διεύθυνση: www.graphicaexpo.gr ή/και τη σελίδα www.graphicaexpo.gr/where_when.php, οι διοργανωτές καλούν τους επισκέπτες να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να λάβουν στο email τους την ατομική τους πρόσκληση με barcode η οποία θα τους εξασφαλίσει τη δωρεάν είσοδό τους στο εκθεσιακό κέντρο.

Για τους επισκέπτες εκείνους που δεν θα έχουν ολοκληρώσει την απλή διαδικασία εγγραφής τους πριν έρθουν στο εκθεσιακό, ειδικό προσωπικό στη reception του MEC θα αναλάβει την εγγραφή τους.

Για την αποφυγή όμως καθυστερήσεων στην είσοδο και για τον καλύτερο προγραμματισμό της έκθεσης, συνιστάται στους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν οι ίδιοι την εγγραφή τους και να φέρουν μαζί τους τυπωμένη την ατομική τους πρόσκληση.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη διοργανώτρια εταιρεία στα τηλέφωνα: 2109330487 & 2106548720 ή ηλεκτρονικά στο email: info@graphicaexpo.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top