Αναζήτηση

Απουσίες και μειωμένη διάρκεια για την drupa 2021: 20-28 Απριλίου

Απουσίες και μειωμένη διάρκεια για την drupa 2021: 20-28 Απριλίου

Η Messe Düsseldorf, διοργανώτρια εταιρεία της drupa, της πλέον κορυφαίας εμπορικής έκθεσης στον κόσμο για τις τεχνολογίες εκτύπωσης, ανακοίνωσε την μείωση της διάρκειας της έκθεσης σε εννέα από έντεκα ημέρες για το 2021.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η διοργανώτρια εταιρεία ανταποκρίνεται με αυτόν τον τρόπο στις επιθυμίες του συνεργαζόμενου συνδέσμου VDMA (του Ευρωπαϊκού Εμπορικού Συνδέσμου Εκτύπωσης & Χάρτου) αλλά και πολλών εκθετών της.

«Δεδομένου ότι επί του παρόντος υποθέτουμε ότι λιγότεροι επισκέπτες από το εξωτερικό θα μπορούν να ταξιδέψουν στο drupa 2021, θεωρούμε λογική τη μείωση από έντεκα σε εννέα ημέρες προκειμένου να κατευθύνουμε τις ροές επισκεπτών πιο αποτελεσματικά. Ταυτόχρονα, η διάρκεια των εννέα ημερών εξασφαλίζει ότι θα εξακολουθήσουν να παρουσιάζονται μηχανές σε πλήρη λειτουργία, γεγονός που αποτελεί ένα μοναδικό σημείο πώλησης της drupa», εξηγεί ο πρόεδρος της drupa Claus Bolza-Schünemann.

Ο νέος κορωνοϊός δεν επηρέασε μόνο την διάρκεια της έκθεση, αλλά και την απόφαση μεγάλων εταιρειών του κλάδου, όπως οι Xerox, Bobst, Heidelberg, Manroland και Komori, οι οποίες ανακοίνωσαν ήδη πως δεν θα συμμετάσχουν στην επόμενη διοργάνωση.

Βέβαια, παρά τις ακυρώσεις που σχετίζονται με τον νέο κορωνοϊό, φαίνεται πως η έκθεση θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, με πάνω από 1.500 εκθέτες. Αυτό υπογραμμίζει για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη της βιομηχανίας στη διεθνή έκκληση της εκδήλωσης και την ανάγκη για προσωπικές συναντήσεις, απόκτηση νέων πελατών και ζωντανές παρουσιάσεις μηχανήματων. «Πολλοί από τους πελάτες μας βλέπουν ως προσωπική τους ευθύνη την ενίσχυση της βιομηχανίας», λέει η διευθύντρια της drupa Sabine Geldermann.

Προκειμένου να εγγυηθεί μια επαγγελματική και ασφαλή εμπορική έκθεση όπως συνήθως, η drupa προσαρμόζει τους γενικούς όρους και βασίζεται σε μια ιδέα υγιεινής και προστασίας από μολύνσεις που προσαρμόζεται συνεχώς στους πιο πρόσφατους κανονισμούς και τις επίσημες απαιτήσεις προστασίας από τον νέο κορωνοϊό. Η Sabine Geldermann επισημαίνει: «Ο χαρακτήρας της drupa το 2021, λόγω των κανονισμών για την πανδημία, σίγουρα θα είναι διαφορετικός από αυτόν που έχουμε συνηθίσει, αλλά θα συνεχίσει να συμβάλλει πολύ σημαντικά στην οικονομική ανάκαμψη».

Παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα προστασίας και υγιεινής του Messe Düsseldorf μπορείτε να βρείτε στο: http://www.drupa.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top