Αναζήτηση

Create Color | Ανοιχτή εκδήλωση της Daltec A.E.!

Create Color | Ανοιχτή εκδήλωση της Daltec A.E.!

Η Daltec A.E. σας προσκαλεί το Σάββατο 18/11/2023 στην ανοιχτή εκδήλωση της εταιρείας της, η οποία φέτος επικεντρώνεται στον κόσμο της εκτύπωσης, παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις από τις κατασκευάστριες εταιρείες Ricoh & Mimaki σε 2D / 3D Printing.

Σε συνεργασία με την Ricoh Europe Industrial Print και την Mimaki Europe Innovation & Application Days θα ανακαλύψετε όλους τους νέους εκτυπωτές roll-to-roll Latex, UV & Eco-Solvent με πρωτοποριακές λειτουργίες για εφαρμογές σημάνσεων και διακόσμησης.

Επιπρόσθετα μπορείτε να δείτε και να ενημερωθείτε για απευθείας εκτύπωση UV σε άκαμπτα υλικά και αντικείμενα για τις αγορές των διαφημιστικών αντικειμένων & σημάνσεων, σε συνδυασμό με εφέ 2.5D, & χαράξεις/κοπές με CO2 Laser.

Στον τομέα του 3D Printing και σε συνεργασία με την εταιρεία Lino Group παρουσιάζονται λύσεις για την τρισδιάστατη μοντελοποίηση με πάνω από 10.000.000 διαφορετικά χρώματα με βάση την ήδη αναπτυγμένη τεχνολογία των πετυχημένων Mimaki εκτυπωτών 2D inkjet επαγγελματικής χρήσης.

Στην κατηγορία των υλικών οι νέες συνεργασίες διευρύνουν την γκάμα σε πολυμερικές αυτοκόλλητες μεμβράνες εκτύπωσης για ντύσιμο οχημάτων Image Perfect καθώς και σε υλικά εκτύπωσης PVC-Free Kavalan.

Αναλυτικότερα:

• Ψηφιακή Εκτύπωση με πιεζοηλεκτρική τεχνολογία Latex

H Ricoh πρωτοπορεί στη βιώσιμη εκτύπωση roll-ro-roll με το μεγαλύτερο εύρος υλικών και τη χαμηλότερη κατανάλωση μελανιού με τον εκτυπωτή Pro L5160e. 

• Νέοι εκτυπωτές Solvent & UV roll-to-roll από τη Mimaki

Οι σειρές UJV100-160PLUS & CJV330-160 ενσωματώνουν λειτουργίες ενίσχυσης της παραγωγικότητας και της ποιότητας σε χαμηλά κόστη και θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά!

• Εκτύπωση / κοπή / χάραξη άκαμπτων υλικών – αντικειμένων με Mimaki & Epilog laser

Ξεχωριστές λύσεις με συνδυασμό των μηχανών Mimaki UJF-6042MKIIe & Epilog Laser Fusion Edge/Pro Series για διαφημιστικά / τουριστικά / διακοσμητικά αντικείμενα.

3D εκτύπωση με πάνω από 10.000.000 χρώματα

Οι νέοι εκτυπωτές της Mimaki, 3DUJ-553 και 3DUJ-2207  προσφέρουν ταχύτητα εκτύπωσης,  υψηλή ποιότητα και ακριβή απόδοση των χρωμάτων, χαρακτηριστικά που κάνουν εφικτή την ακριβή αναπαραγωγή πιστών πρωτοτύπων.

• Αυτοκόλλητες μεμβράνες Image Perfect

Η μόνη εταιρεία που προσφέρει χρωματιστές μεμβράνες με κόλλα Perfect Apply, ποικιλία σε αμμοβολές και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ντύσιμο αυτοκινήτου με το υλικό 2D Wrap SuperGlide.

• Υλικά ψηφιακής εκτύπωσης PVC Free – Kavalan

Με γνώμονα την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την άψογη ποιότητα η εταιρεία διαθέτει λύσεις  PVC-Free σε μουσαμά, δίχτυ, ταπετσαρία και υφάσματα backlit/blockout 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις & ομιλίες, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε live παρουσιάσεις μηχανημάτων & υλικών, να συνομιλήσετε με την ομάδα μας και τους συνεργάτες μας από το εξωτερικό και να επωφεληθείτε ειδικών προσφορών!

Εγγραφείτε τώρα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση και να λάβετε το αναλυτικό πρόγραμμα παρουσιάσεων.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top