Αναζήτηση

Δεύτερη πρόσκληση για την κατάθεση επιστημονικών ανακοινώσεων και παράταση προθεσμίας υποβολής.

Δεύτερη πρόσκληση για την κατάθεση επιστημονικών ανακοινώσεων και παράταση προθεσμίας υποβολής.

Ετήσια συνέδρια IARIGAI και International Circle, Αθήνα 2021

Οι διοργανωτές ανακοινώνουν την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή εκτεταμένων περιλήψεων­­­­­­­­ για το συνέδριο iarigai. Η νέα προθεσμία είναι η 11η Απριλίου 2021, ημερομηνία που συμπίπτει με την προθεσμία για το συνέδριο IC.

Παρά την τρέχουσα κατάσταση των απαγορεύσεων που προκαλούνται από την πανδημία και την καθυστέρηση στη διαδικασία εμβολιασμού, οι διοργανωτές των iarigai και IC είναι αρκετά αισιόδοξοι ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν αρθεί οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και ότι τα συνέδριά θα πραγματοποιηθούν όπως έχει προγραμματιστεί.

Λαμβάνοντας υπόψη τις άνευ προηγουμένου καταστάσεις που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, η διοργάνωση των συνεδρίων θα προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνθήκες που θα προκύψουν. Ωστόσο, εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου, οι διοργανωτές θα εξετάσουν την αναδιοργάνωση των συνεδρίων, σε υβριδική μορφή - τόσο ζωντανά όσο και μέσω διαδικτύου για όσους δεν μπορούν να ταξιδέψουν. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα υπάρχει δυνατότητα μείωσης του κόστους συμμετοχής και παρουσίασης μιας επιστημονικής εργασίας από απόσταση.

Στο μεταξύ οι διοργανωτές είναι αρκετά αισιόδοξοι ότι επιτέλους θα βρίσκονται σε θέση να οργανώσουν μια υπέροχη εκδήλωση! Επομένως, καλούνται οι επιστήμονες, ερευνητές και εκπαιδευτικοί του ευρύτερου χώρου των γραφικών τεχνών, των εκτυπώσεων, της συσκευασίας και του design να παρουσιάσουν το έργο τους στη μορφή των επιστημονικών ανακοινώσεων σε ένα ή και στα δύο συνέδρια και να καταθέσουν περιλήψεις (abstracts) για κριτική αξιολόγηση (peer review).

Υποβολές εκτεταμένων περιλήψεων

47ο iarigai: Ετήσιο Συνέδριο για την Επιστήμη και την Τεχνολογία των Γραφικών Τεχνών και την Εκτύπωση με τίτλο: "Printing in the Digital Era"

Printing processes – Print product development // Industrial and functional printing // Printed electronics 3D printing – Additive Manufacturing // Security printing // Printing and sustainability, Green printing Packaging design, printing and engineering // Consumables – Innovative substrates – Coatings – Materials Circular economy in Printing and Packaging // Finishing – Embellishment // Color and Color Management Digital Workflows // Business Intelligence Printing Process Optimization // Production organization Quality, standards and specifications // Lean Manufacturing – Continuous Improvement, Operational Excellence Industry 4.0 // IoT-IIoT // Big Data // Cloud //Artificial Intelligence // Augmented Reality in Graphic Communication Prepress // Premedia // Image Processing // UX-UI-Interaction Design // Graphic design.

H προθεσμία κατάθεσης εκτεταμένης περίληψης (extended abstract 2000-3000 λέξεων) είναι η 11η Απριλίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή επιστημονικών εργασιών στο συνέδριο iarigai: Δρ. Αναστάσιος Ε. Πολίτης (politismedia@gmail.com) και στη διεύθυνση: https://iarigai-ic-athens2021.org/iarigai-call-for-papers/.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top