Αναζήτηση

Διασύνδεση του Overprint MIS με το Esko Automation Engine

Διασύνδεση του Overprint MIS με το Esko Automation Engine

Δελτίο τύπου | Αθήνα, 15 Μαΐου, 2023

Όταν πρόκειται για διασυνδέσεις με άλλα συστήματα, η ομάδα των business consultants της bel δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη ευκαιρία από το να διασυνδέσει το Overprint MIS με το Automation Engine της Esko. Η λύση που υλοποιήθηκε περιλαμβάνει διασύνδεση 2 σημείων με το Esko Automation Engine, το πρώτο με την προεκτύπωση και το δεύτερο με την παραγωγή.

Το Overprint MIS όντας το βασικό σύστημα διαχείρισης σε έναν οργανισμό δημιουργεί την κωδικοποίηση μέσω της οποίας καταγράφονται και επικοινωνούνται τα προϊόντα και οι παραγγελίες εντός της οργανωτικής δομής της εταιρίας. Η διασύνδεση επιτρέπει την αλληλεπίδραση του Overprint MIS με το Esko Automation Engine μέσω του Connect στο Automation Engine, επιτρέποντας την κοινή χρήση δεδομένων σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Ποια είναι η λειτουργικότητα της λύσης 

Το Overprint MIS κοινοποιεί τις τεχνικές προδιαγραφές της εργασίας στο Automation Engine, όπου δημιουργείται μία εργασία προεκτύπωσης χρησιμοποιώντας τα ίδια δεδομένα. Παράλληλα, δημιουργείται το προϊόν στο Esko Automation Engine χρησιμοποιώντας την κωδικοποίηση που προέρχεται από το Overprint. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργία της εργασίας στο Automation Engine μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το MIS. Τα δεδομένα περιλαμβάνουν τον αριθμό του προϊόντος, την περιγραφή, τις πληροφορίες του πελάτη και τις προδιαγραφές του προϊόντος όπως ο αριθμός των χρωμάτων, ο αριθμός του κοπτικού καλουπιού, οι πληροφορίες του υποστρώματος, κλπ. Το τμήμα προεκτύπωσης χρησιμοποιεί το ίδιο σύνολο δεδομένων που χρησιμοποιεί η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών και οι ίδιες πληροφορίες μεταφέρονται στο χώρο της παραγωγής.

Μετά την έγκριση του δημιουργικού, το job ticket που δημιουργείται στο Overprint MIS υποβάλλεται επίσης στο Layout module του Esko Automation Engine όπου πραγματοποιείται το Step & Repeat (S&R). Αυτή η λειτουργικότητα μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε μια εργασία ενός προϊόντος όσο και σε μια εργασία που περιέχει πολλά προϊόντα, μια εργασία που δημιουργείται χρησιμοποιώντας τη λειτουργικότητα Orders Ganging στο Overprint MIS. Στην τελευταία περίπτωση, θα υπάρχουν περισσότερα από ένα προϊόντα στο ίδιο job ticket. Οι πληροφορίες που μεταδίδονται είναι το αναγνωριστικό προϊόντος(-ων), τύπος(-οι) προϊόντος, οι ποσότητες ανά τύπο προϊόντος, η πληροφορία του κοπτικού καλουπιού, οι πληροφορίες εξυπηρέτησης πελάτη, και άλλα metadata. Αυτές οι πληροφορίες θα αντιστοιχιστούν με το προϊόν που δημιουργήθηκε στο Esko Automation Engine από το προηγούμενο βήμα διασύνδεσης. Μετά την ολοκλήρωση του S&R, δημιουργείται μία εργασία παραγωγής και αποστέλλεται στο τμήμα παραγωγής προς εκτύπωση. Η εργασία παραγωγής σχεδιάζεται με προκαθορισμένη μορφή και παραμέτρους, σύμφωνα με τις ανάγκες της παραγωγής.

Οφέλη που προκύπτουν από τη διασύνδεση

  • Ο αυτοματισμός με την ελάχιστη παρέμβαση του χρήστη εξαλείφει την ανάγκη χειροκίνητης εισαγωγής δεδομένων στο Esko Automation Engine· αυτό βελτιστοποιεί και αυτοματοποιεί περαιτέρω στο σύνολό της τη διαχείριση μιας εργασίας, που με τη σειρά του αυξάνει την αποδοτικότητα.
  • Εξαλείφει τα σφάλματα από τις χειροκίνητες καταχωρήσεις.
  • Η χρήση ενός σημείου αναφοράς επιτρέπει την απρόσκοπτη αλληλεπίδραση μεταξύ των τμημάτων εξυπηρέτησης πελατών, προεκτύπωσης και παραγωγής.
  • Η σύνδεση των job tickets από το MIS με τα προϊόντα του Esko Automation Engine αυξάνει την παραγωγικότητα και μειώνει τους χρόνους απόκρισης, και εν τέλει, συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών.
  • Η υψηλότερη παραγωγικότητα θα αυξήσει τη συνολική παραγωγική ικανότητα ενός οργανισμού.

 

Αυτή η διασύνδεση ανοίγει ένα πλήθος ευκαιριών για τη βάση πελατών μας. Το Overprint MIS υποστηρίζει όλους τους κλάδους της βιομηχανίας και οποιαδήποτε γραμμή παραγωγής στην ίδια πλατφόρμα, κατά συνέπεια αυτή η λύση διασύνδεσης μπορεί να εφαρμοστεί σε αντίστοιχη κλίμακα σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Σχετικά με το Overprint

Η ναυαρχίδα μας, το Overprint είναι ένα end-to-end modular Print MIS, που χαρακτηρίζεται από ανοιχτή αρχιτεκτονική, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, παραμετροποίηση του προϊόντος, και ευκολονόητη ροή εργασιών για το χρήστη. Είναι ένα σύστημα που καθοδηγείται από τη βιομηχανία, το οποίο μοιράζεται το ίδιο περιβάλλον σε όλους τους κλάδους της Χάρτινης Συσκευασίας, των Ετικετών In Mould (IML), των Ετικετών, της Εύκαμπτης Συσκευασίας, της Εμπορικής Εκτύπωσης, των Εκτυπώσεων Ασφαλείας και της Χάραξης Κυλίνδρων.

Σχετικά με τη bel

Η bel, που ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στην Αθήνα, αναπτύσσει λύσεις λογισμικού και υπηρεσίες ειδικά για τις ανάγκες της βιομηχανίας των εκτυπώσεων και της συσκευασίας. Με 25 χρόνια εμπειρίας, η ομάδα των επαγγελματιών συμβούλων μας έχει συγκεντρώσει σημαντική τεχνογνωσία και τεράστια γνώση του κλάδου, αξιοποιώντας την σε πολυάριθμες επιτυχημένες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, την Τουρκία, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη.

Εκτιμούμε τις επιχειρηματικές απαιτήσεις των πελατών μας στο να παραμένουν κερδοφόροι και ανταγωνιστικοί, και με ισχυρό επίκεντρο τον πελάτη, δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε την πλήρη κάλυψη επιχειρηματικών διαδικασιών για τους πελάτες μας με μία οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση, γρήγορη απόδοση επένδυσης (ROI) και προσιτό κόστος ιδιοκτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το website www.bel.gr
ή ακολουθήστε μας σε :
https://www.linkedin.com/company/bel-information-systems/
https://www.facebook.com/BELsoftware/

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top