Αναζήτηση

Διεθνές επιστημονικό συνέδριο, από τη HELGRAMED στη virtual.drupa

Διεθνές επιστημονικό συνέδριο, από τη HELGRAMED στη virtual.drupa

H Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών - HELGRAMED, πρωτοπόρος στην έρευνα και ανάπτυξη των Γραφικών Τεχνών στην Ελλάδα, συμμετέχει ενεργά ως εκθέτης στη virtual drupa την κορυφαία παγκόσμια έκθεση των γραφικών τεχνών, το τετραήμερο 20-23 Απριλίου 2021. Η έκθεση γίνεται ψηφιακά με πλήθος εκδηλώσεων, εκθέτες με εικονικά περίπτερα και σημαντικές παρουσιάσεις και ομιλίες εκπροσώπων του κλάδου με παγκόσμια εμβέλεια.

Η συμμετοχή της Ένωσης λαμβάνει χώρα με το ψηφιακό μας περίπτερο και αφορά την παρουσίαση των ερευνητικών δραστηριοτήτων των επιστημονικών ομάδων και των ποικίλων δραστηριοτήτων μας στα δρώμενα του κλάδου στην Ελλάδα και διεθνώς. Ο σύνδεσμος για την επίσκεψη του ψηφιακού μας περιπτέρου είναι:
https://virtual.drupa.com/vis/v1/en/exhibitors/drupa2020.2682813?oid=45809&lang=2&_query=HELGRAMED.

Επίσης νέοι ερευνητές - πτυχιούχοι Τεχνολόγοι Γραφικών Τεχνών, συμμετέχουν στην παρουσίαση "Young Talents" στα πεδία "Print Engineering and Research". H εκδήλωση young talents διοργανώνεται την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 και ώρα 12:30- 13:10 CEST, Ώρα Ελλάδος 13:30 - 14:10. Ο σύνδεσμος είναι: https://events.drupa.de/en/event/print-your-future-world-print-campus-hdm

Παράλληλα η HELGRAMED είναι συνδιοργανωτής στο διεθνές συνέδριο - επιστημονικό συμπόσιο με τίτλο «Bridging Industry, Research and Education in Graphic Communication, Print and Media», που θα λάβει χώρα στις 21 Απριλίου 2021 και από ώρα 15:10-17:10 CEST (Central European Summer Time). Στην Ελλάδα η ώρα θα είναι 16:10-18:10. 

Το συνέδριο / συμπόσιο αποσκοπεί να αναδείξει την πολύπλευρη σχέση μεταξύ της Έρευνας και της Βιομηχανίας με την εκπαίδευση τις Γραφικές Τέχνες, τις εκτυπώσεις και την παραγωγή Συσκευασίας. Ειδικότερα, θα αναδειχθούν οι επί δεκαετίες συνέργειες, η αλληλεπίδραση και η σημασία της έρευνας και η συμβολή της βιομηχανίας και της σύγχρονης επιχειρηματικότητας στην ανάπτυξη των σύγχρονων μαθησιακών αποτελεσμάτων και την διαμόρφωση της σύγχρονης και ποιοτικής εκπαίδευσης στον κλάδο.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ
rank Romano, RIT
Beatrice Klose, Intergraf
John Craft, GCEA (Graphic Communication Educators Association)
Jan De Roeck, ESKO
Jörg Hunsche, HP-Indigo - PWP
Αναστάσιος Πολίτης, HELGRAMED

ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
- IC (International Circle of Educational Institutes of Graphic-Media Technology and Management)
- iarigai (International Association of Research Organizations for the Information, Media and Graphic Arts Industries)
- Πανεπιστήμιο Γραφικών Tεχνών HdΜ της Στουτγκάρδης (University of Media Stuttgart)
- Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών - HELGRAMED.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Prof. Luk Bouters, Prof. Dr. Ing. Gunter Huebner, Prof. Dr. Anastasios E. Politis, Prof. Dr. Martin Habekost

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δρ. Αναστάσιος Ε. Πολίτης, politismedia@gmail.com, helgramed@gmail.com, https://www.ic-iarigai-drupa2021.org/

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής μέσω του συνδέσμου: https://www.ic-iarigai-drupa2021.org/virtual-conference-registration-form/

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top