Αναζήτηση

Διεθνές Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας 2019

Διεθνές Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας 2019

Το 7ο Διεθνές Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας (ICTVC) ταξιδεύει το 2019 στην Πάτρα. Σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών αναζητά μέσα από μονοπάτια πρόκλησης και αμφισβήτησης τη διαχρονική αξία του σχεδιασμού της οπτικής επικοινωνίας.

Από το 2002 το συνέδριο επιβεβαιώνει τη φήμη του ως μία από τις σημαντικότερες διεθνείς συναντήσεις. Υποστηρίζοντας τον ανοιχτό, ουσιαστικό διάλογο, το ICTVC προσελκύει ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και χώρους με κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για την έρευνα, την εκπαίδευση και την πρακτική σε σχέση με την τυπογραφία και την οπτική επικοινωνία.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου που αντικατοπτρίζονται στις ως τώρα διοργανώσεις, απηχούν τις αλλαγές στο κοινωνικοπολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό περιβάλλον και ενσωματώνουν την επίδραση των νέων τεχνολογιών. Και αυτή τη φορά, στο 7o ICTVC, θα καλυφθούν χωρίς περιορισμούς τα πεδία έρευνας, θεωρίας, ιστορίας, εκπαίδευσης, και πρακτικής.

Το 7ο ICTVC διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Μελέτης και Έρευνας της Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας με τη συνεργασία της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης Πανεπιστημίου Πατρών.

Το συνέδριο υποστηρίζεται από το Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Κύπρος, το Τμήμα Τυπογραφίας και Γραφικής Επικοινωνίας, Πανεπιστήμιο Reading, ΗΒ, το Τμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Ελλάδα, ISTD (Διεθνής Ένωση Τυπογραφικών Σχεδιαστών),IIID (Διεθνές Ινστιτούτο για τον Σχεδιασμό της Πληροφορίας), AEPM (Ένωση Ευρωπαϊκών Μουσείων Τυπογραφίας), IP3 (Ινστιτούτο Χάρτου, Εκτυπώσεων και Εκδοτικής), ΕΓΕΚ (Ένωση Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου), Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών, Αρχείο Οπτικής Επικοινωνίας Ελλάδας, Μουσείο Τυπογραφίας Χανίων, Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top