Αναζήτηση

Διεθνής Επιστημονική ημερίδα στην επιστήμη & τεχνολογία των εκτυπώσεων στο 8ο ICTVC 2022

Διεθνής Επιστημονική ημερίδα στην επιστήμη & τεχνολογία των εκτυπώσεων στο 8ο ICTVC 2022

Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2022 | ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών - HELGRAMED (www.helgramed.gr) και το Ερευνητικό Εργαστήριο Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών και Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής - GRAPHMEDLAB (https://graphmedlab.uniwa.gr/), σε συνεργασία με την Oργανωτική Eπιτροπή του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας (ICTVC) (https://ictvc.org/2022/en), διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με τίτλο: Print-Media Science and Technology in the modern era.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022, από τις 9.00 έως τις 17.30, στο χώρο των εργασιών του ICTVC στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, στη Θεσσαλονίκη.

Η επιστημονική ημερίδα εντάσσεται οργανωτικά στο 8ο Διεθνές Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας, ICTVC 2022. Επικεντρώνεται στην εξέλιξη των τεχνολογιών εκτύπωσης σε διάφορα ψηφιακά περιβάλλοντα,
συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της ψηφιακής και της υβριδικής εκτύπωσης, των ψηφιακών ροών εργασίας και της διαχείρισης, της βιομηχανικής εκτύπωσης, καθώς και της καινοτομίας σε μη παραδοσιακούς τομείς στους οποίους λαμβάνει χώρα η εκτύπωση. Στο πλαίσιο αυτό, οι διοργανωτές προσκαλούν ερευνητές, επιστήμονες-τεχνολόγους, επιχειρήσεις και εκπροσώπους της βιομηχανίας και φοιτητές να συμμετέχουν, να παρουσιάσουν την έρευνά τους και να μοιραστούν εμπειρίες και απόψεις σχετικά με τις τάσεις στους προαναφερόμενους τομείς.

Πρόσκληση για υποβολή εργασιών:

Οι συμμετέχοντες/ουσες που επιθυμούν να παρουσιάσουν την εργασία τους στο συνέδριο θα πρέπει να υποβάλουν μία περίληψη – abstract (περίπου 300-500 λέξεις) που θα περιέχει 3-5 λέξεις-κλειδιά.

Η περίληψη πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά στη Δρα Χρυσούλα Γάτσου στη διεύθυνση: printech_2022@ictvc.org.
Η προθεσμία υποβολής της περίληψης είναι η 28η Φεβρουαρίου 2022. Η επιστημονική επιτροπή θα αξιολογήσει τις περιλήψεις που θα λάβει
μέσω συστήματος κριτών (peer review) και θα επιλέξει τις εργασίες που θα παρουσιαστούν στην επιστημονική ημερίδα. Όλες οι υποβαλλόμενες εργασίες πρέπει να είναι πρωτότυπες, ανεξάρτητα γραμμένες από τους συγγραφείς
και να μην έχουν δημοσιευθεί αλλού.

Oργανωτικά στοιχεία και πληροφορίες

Υπεύθυνος διοργάνωσης:
Δρ Αναστάσιος Ε. Πολίτης, Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του 8ου ICTVC
politismedia@gmail.com
Προεδρία της επιστημονικής επιτροπής:
Δρ Χρυσούλα Γάτσου, cgatsou@uniwa.gr και Δρ Μάριος Τσιγώνιας, tsigonias@yahoo.gr
Γραμματεία:
Πηνελόπη Γκουντάρα, HELGRAMED, printech_2022@ictvc.org και helgramed@gmail.com

https://ictvc.org/2022/en/scievent/

Το συνέδριο "Print-Media Science and Technology in the modern era" διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Διεθνούς Κύκλου Πανεπιστημίων Γραφικών Τεχνών IC – International Circle of Educational Institutes of Graphic-Media Technology and Management.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top