Αναζήτηση

Διεθνής πιστοποίηση για την ασφάλεια των παιχνιδιών για το AccurioPress C14000 της Konica Minolta

Διεθνής πιστοποίηση για την ασφάλεια των παιχνιδιών για το AccurioPress C14000 της Konica Minolta

Η Konica Minolta πέτυχε την πολυπόθητη διεθνή πιστοποίηση ασφαλών παιδικών παιχνιδιών για το μηχάνημα AccurioPress C14000, μετά από αυστηρές δοκιμές χαρτιού που διήρκεσαν σχεδόν δύο εβδομάδες.

Βραβευμένο από την TÜV Rheinland, το AccurioPress C14000 υποβλήθηκε σε μια σειρά δοκιμών στην Κολωνία και τη Νυρεμβέργη στη Γερμανία για να αποκτήσει τη διαπίστευση, η οποία επίσης ενσωματώνει τα αντίστοιχα εθνικά και διεθνή πρότυπα για την ασφάλεια των παιχνιδιών. Επιβεβαιώνει ότι το μηχάνημα πληροί καθορισμένα κριτήρια και ασφάλεια.

Η TÜV Rheinland αντιπροσωπεύει τη διαπίστευση ασφάλειας και ποιότητας σε όλους σχεδόν τους τομείς της επιχειρηματικής ζωής. Το βραβευμένο Konica Minolta C14000 πληρούσε τα κριτήρια της TÜV Rheinland για τη δοκιμή παιχνιδιών. Οι συγκεκριμένες κατηγορίες είναι EN 71-3 και EN 71-9 για την ασφάλεια των παιχνιδιών.

Το AccurioPress C14000 της Konica Minolta, που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια, εκτυπώνει 140 σελίδες ανά λεπτό (ppm) και είναι ταχύτερο από οποιοδήποτε άλλο toner-based μηχάνημα της Konica Minolta. Τα βραβευμένα κορυφαία εκτυπωτικά μηχανήματα AccurioPress C14000 και AccurioPress C12000, ένα δεύτερο μοντέλο της σειράς με ταχύτητα 120 ppm, αποτελούν την πρώτη ενασχόληση της Konica Minolta με τον τομέα της εκτύπωσης τόνερ μεγάλου όγκου.

Ο Karl-Friedrich Edenhuizen, Product Manager Color Devices, Professional Printing Group, Konica Minolta Business Solutions Europe, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που το AccurioPress C14000 έχει επιτύχει αυτή τη διεθνή αναγνώριση. Τα μηχανήματα αυτά είναι το τέλειο παράδειγμα για το πώς όλα τα μηχανήματα μας είναι εξαιρετικά ευέλικτα και έχουν πολλές διαφορετικές χρήσεις σε τόσους πολλούς τομείς.

«Η σειρά C14000 αποτελεί άλλο ένα success story για την Konica Minolta. Οι μηχανές βοηθούν τους πελάτες μας να επεκταθούν και να βελτιστοποιήσουν τις επιχειρήσεις τους μέσω του προηγμένου αυτοματισμού, των λιγότερων ανθρώπινων σημείων επαφής και της υψηλότερης παραγωγικότητας με απτά αποτελέσματα και λιγότερα απόβλητα, συν το χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.»

Karl Friedrich Edenhuizen, Product Manager Εκτύπωσης Παραγωγής, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH

Πηγή

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top