Αναζήτηση

Digital Days 2018: Labels & Package Printing

Digital Days 2018: Labels & Package Printing

Εμπνευσμένες και συναρπαστικές οι «Ψηφιακές Ημέρες της Durst 2018»
Durst Digital Days 2018

Στους ομιλητές που συμμετείχαν στο τελευταίο διάσημο διεθνές open house περιλαμβάνονταν ο Rick Hulme από την Sunjet, ο οποίος συζήτησε την ανάπτυξη των Inkjet μελανιών για ετικέτες και την εκτύπωση συσκευασίας, ο Rainer Esters της Color Alliance ο οποίος έδωσε μια γενική εικόνα της λύσης Web to Print της Durst.
Η Bettina Offenegger περιέγραψε αναλυτικά τη λύση Symphony Workflow της Durst και ο Manuel Gruber επικεντρώθηκε στην υπηρεσία Durst Label Global Service.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν επίσης οι εμπειρίες των πελατών, με τον David Webster, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Label Makers στην Αγγλία, να αναφέρεται στον εκτυπωτή Tau 330 και την δοκιμή beta του Tau 330 RSC, ενώ ο Ramon Krieg, Διευθυντής Τεχνικής Παραγωγής στην BMZ στην Ελβετία, εξήγησε πως ο εκτυπωτής τους Tau 330 με τα Μελάνια Χαμηλής Μετανάστευσης δημιουργεί νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.Ο κ. Webster δήλωσε: «Η Durst είναι ένας εξαιρετικά υποστηρικτικός συνεργάτης με φανταστική τεχνολογία και αυτός είναι ο λόγος που με μεγάλη ευχαρίστηση ήρθα στην εκδήλωση να διαδραματίσω σημαντικό ρόλο με μια παρουσίαση σε κάθε μία από τις τρεις Ψηφιακές Ημέρες. Η εγκατάσταση του Tau 330 RSC ήταν ένα άλλο τεράστιο βήμα για εμάς. O Durst Tau 330 RSC εκτυπώνει με εκπληκτική ταχύτητα και είναι πολύ πιο οικονομικός στη λειτουργία του, διότι χρησιμοποιεί λιγότερο μελάνι διατηρώντας την απίστευτη ποιότητα εκτύπωσης. Το μέλλον της μεγαλύτερης παραγωγής ετικετών θα είναι inkjet».
«Η ψηφιακή εκτύπωση είναι τώρα η ξεκάθαρη προτιμώμενη επιλογή μας για τις μικρότερες παραγγελίες», δήλωσε ο κ. Krieg στις Durst Digital Days. «Πιστεύω ότι το inkjet είναι το μέλλον, ιδιαίτερα τώρα που ο Durst Tau 330 είναι τόσο οικονομικά αποδοτικός,δεδομένου ότι δεν χρειάζεται χρόνος προετοιμασίας όταν αλλάζετε εργασίες. Και οι περισσότερες παραγγελίες μας είναι μικρές με αυξητικό ρυθμό».Η περιήγηση στο εργοστάσιο περιελάμβανε ζωντανές επιδείξεις του νέου Tau 330 RSC με in-line OMET Χflex X6. Ο UV inkjet εκτυπωτής ετικετών και συσκευασίας με ταχύτητα εκτύπωσης 78 γραμμικά μέτρα/λεπτό, πλάτος εκτύπωσης 330 χιλιοστά και ανάλυση εκτύπωσης 1200 x 1200 dpi διαθέτει 8 έγχρωμους σταθμούς (CMYK + W + OVG).
Οι επισκέπτες είδαν επίσης σε λειτουργία τον εκτυπωτή Tau 330 με μελάνια Χαμηλής Μετανάστευσης με το Chill Roller και Inert System, κατάλληλο για πρωταρχική συσκευασία τροφίμων και φαρμάκων καθώς και το αρχικό οικονομικό μοντέλο Tau 330E με τα ειδικά αναπτυγμένα UV inkjet μελάνια υψηλής πυκνότητας.
Η Durst παρουσίασε ακόμη τη δική της λύση Web2Print για online σχεδιασμό, προεπισκόπηση και παραγγελία όλων των ειδών προϊόντων συσκευασίας, που περιλαμβάνουν τις ετικέτες και τα πτυσσόμενα χαρτοκιβώτια. Άλλη μία δική της εφαρμογή είναι η Workflow-Label Suite. Πρόκειται για ένα αρθρωτό, επεκτάσιμο λογισμικό προ εκτύπωσης για την καταχώρηση των παραγγελιών, την προεκτύπωση, το RIP, τη διαχείριση των χρωμάτων, τη διαχείριση του κόστους μελανιών και τη διαχείριση των δεδομένων της παραγωγής.
 Ο Helmuth Munter, Διευθυντής του τμήματος εκτύπωσης ετικετών και συσκευασίας της Durst δήλωσε: «Οι τρεις μέρες ήταν γεμάτες με γνώση της αγοράς,τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και ηγετική σκέψη,με στόχο να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να σκέφτονται διαφορετικά για το πώς μπορούν να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται την επιχείρησή τους.Οι Durst Digital Days τους εφοδίασαν επίσης με πολλές ιδέες πώς να στηρίξουν καλύτερα τους πελάτες τους και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους μέσα από τις προσαρμόσιμες λύσεις που προσφέρουμε ως πραγματικοί συνεργάτες.Ειδικότερα, η ιδιόκτητη τεχνολογία μας UV inkjet single pass μας παρέχει την ευελιξία για γρήγορη και αποτελεσματική παραγωγή με την υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης για μια εκτεταμένη σειρά ετικετών και εφαρμογών συσκευασίας. Οι μικρές, μεσαίες και τώρα και οι μεγάλες παραγγελίες είναι εξαιρετικά κερδοφόρες με τα ψηφιακά μας συστήματα.Χάρη σε ένα οικονομικά αποδοτικό συνολικό κόστος απόκτησης που προσφέρουμε, οι επιλογές είναι σχεδόν απεριόριστες και ανοίγουν τεράστιες δυνατότητες για νέα προϊόντα και υπηρεσίες σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά».
 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top