Αναζήτηση

Dispatcher Phoenix Bubble Grader: Η λύση για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής παραγωγικότητας από τη Konica Minolta

Dispatcher Phoenix Bubble Grader: Η λύση για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής παραγωγικότητας από τη Konica Minolta

Η Konica Minolta συμμετείχε στην 8η διημερίδα «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη», που διοργάνωσαν τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου στις 4 & 5 Μαρτίου 2017. Η Konica Minolta, εκτός από Χορηγός Έντυπου Υλικού της διοργάνωσης, συμμετείχε και στην παρουσίαση θεματικής ενότητας με τίτλο: «Σάρωση, Αρχειοθέτηση και Αυτόματη Διόρθωση Γραπτών», όπου ομιλητές ήταν οι: Βασίλης Παρασκευόπουλος Direct Sales Manager της Konica Minolta Greece, Δημήτρης Βογιατζής Sales Team Leader B2B της Konica Minolta Greece και Δημήτρης Πηλίτσος ITS Manager της Konica Minolta Greece. Αντικείμενο της παρουσίασης ήταν η χρήση της τεχνολογίας με σκοπό τη διευκόλυνση των εκπαιδευτικών διαδικασιών μέσω της λύσης Dispatcher Phoenix Bubble Grader της Konica Minolta.

Αυξάνοντας το βαθμό στον έλεγχο και την αξιολόγηση

Το Bubble Grader, ως κομμάτι της εφαρμογής Dispatcher Phoenix Education, είναι μία δοκιμασμένη λύση για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής παραγωγικότητας, η οποία παίρνει το βάρος από τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία, αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες βαθμολόγησης και αξιολόγησης. Η λύση Bubble Grader επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να εκτυπώνουν εύκολα και γρήγορα τα διαγωνίσματα πολλαπλής επιλογής (bubble sheet tests) με τεχνολογία Οπτικής Αναγνώρισης (Optical Mark Recognition) σε απλό χαρτί, από το bizhub® και άλλα πολυλειτουργικά εκτυπωτικά μηχανήματα (MFPs) και έπειτα να τα σαρώνουν και να τα βαθμολογούν αυτόματα, με αναφορές δεδομένων στα χέρια τους μέσα σε λίγα λεπτά.

 

Website: www.konicaminolta.com.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top