Αναζήτηση

DocuSign: Η λύση Ηλεκτρονικών Υπογραφών από την Konica Minolta

DocuSign: Η λύση Ηλεκτρονικών Υπογραφών από την Konica Minolta

Δελτίο τύπου | Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2023


Η υπογραφή εγγράφων, όπως συμβάσεις και εξουσιοδοτήσεις, αποτελεί κρίσιμο μέρος της καθημερινής δραστηριότητας κάθε επιχείρησης.

Εάν τα άτομα που πρέπει να υπογράψουν ένα εκτυπωμένο έγγραφο βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες, τότε το έγγραφο πρέπει να μεταφερθεί μεταξύ των ατόμων με τη σωστή σειρά. Η διαδικασία υπογραφής φυσικών εγγράφων μπορεί να εμπεριέχει κινδύνους ασφαλείας που σχετίζονται με τη μεταφορά ή την αποστολή των εγγράφων που περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες - και οι επιχειρηματικές διαδικασίες μπορεί να καθυστερήσουν όσο το έγγραφο κάνει το ταξίδι του.

DocuSign η Νο1 λύση ηλεκτρονικών υπογραφών από την Konica Minolta 
Η λύση ηλεκτρονικών υπογραφών DocuSign, αποτελεί μία απλή διαδικασία, όπου ο χρήστης προετοιμάζει τα έγγραφα προς υπογραφή και τα στέλνει απευθείας στον υπογράφοντα, ο οποίος μπορεί να υπογράψει όλα τα έγγραφα, με ένα μόνο κλικ.

Με την υιοθέτηση της λύσης ψηφιακών υπογραφών η επιχείρηση επωφελείται από μία σειρά πλεονεκτημάτων τα οποία συμβάλλουν στην επιτάχυνση των επιχειρηματικών διαδικασιών, διατηρώντας παράλληλα τα έγγραφα ασφαλή, περιορίζοντας την πρόσβαση μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα.

 • Εξοικονόμηση Χρόνου: Οι ηλεκτρονικές υπογραφές επιτρέπουν γρήγορη και αποτελεσματική υπογραφή με ένα απλό κλικ.
   
 • Ασφάλεια Δεδομένων: Η μετάβαση στην ψηφιακή υπογραφή μειώνει τον κίνδυνο ασφαλείας που σχετίζεται με τη μεταφορά φυσικών εγγράφων. Οι πληροφορίες παραμένουν ασφαλείς και προστατευμένες.
   
 • Αποτελεσματικότητα: Μείωση των καθυστερήσεων και επιτάχυνση των διαδικασιών εγκρίσεων. Τα έγγραφα μπορούν να υπογραφούν από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.
   
 • Σεβασμός στο Περιβάλλον: Σημαντική μείωση της ανάγκης για εκτύπωση και σάρωση, συμβάλλοντας στη μείωση των αποβλήτων και την προστασία του περιβάλλοντος.
   

Ευρωπαϊκός Κανονισμός eIDAS

Η λύση DocuSign καλύπτει όλους τους τύπους ψηφιακών υπογραφών (Standard, Advanced & Qualified Electronic Signatures), σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό eIDAS.

Η πλειονότητα των καθημερινών συναλλαγών μας, όπως έγγραφα ανθρώπινου δυναμικού, συμφωνίες καταναλωτών, εμπορικές συμβάσεις και συμφωνίες άδειας χρήσης λογισμικού  χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπογραφές SES (Standard Electronic Signatures) και AES (Advanced Electronic Signatures). 

Η Πιστοποιημένη Ηλεκτρονική Υπογραφή (QES) χρησιμοποιείται σε πιο περίπλοκες καταστάσεις, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία, όπως η λήξη της απασχόλησης, οι συμβάσεις μερικής απασχόλησης και οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Χρησιμοποιείται επίσης για συμβόλαια εγγύησης και άλλες παρόμοιες συμβάσεις.
 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λύση Ηλεκτρονικών Υπογραφών DocuSign από την  Konica Minolta στο site της.


Στοιχεία επικοινωνίας
Ε: marketing@konicaminolta.com.gr 
Τ: 2102896600
W: www.konicaminolta.com.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top