Αναζήτηση

Δωρεάν σεμινάριο δημιουργίας κοπτικών σε βινύλιο και 3D printing από το Δήμο Αθηναίων

Δωρεάν σεμινάριο δημιουργίας κοπτικών σε βινύλιο και 3D printing από το Δήμο Αθηναίων

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στην οικία Θεοτοκόπουλου, ο Δήμος Αθηναίων οργανώνει σεμιναριακά εργαστήρια (workshops) 3D printing και δημιουργίας κοπτικών σε βινύλιο.   
Το εργαστήριο 3D printing είναι ένα εισαγωγικό εργαστήρι με στόχο την κατανόηση της τεχνολογίας της τρισδιάστατης εκτύπωσης, τη δημιουργία ενός τρισδιάστατου μοντέλου και την απόκτηση βασικών γνώσεων χρήσης 3D printer. Το δε εργαστήριο T shirt/Vinyl Cutter, αποσκοπεί στη δημιουργία κοπτικών σε βινύλιο και στην εφαρμογή τους ως στάμπες σε μπλουζάκια με πρέσα. Τα εργαστήρια θα είναι 3ωρα.   
Τα εργαστήρια υπάγονται στο πλαίσιο του ReMakers: Making an impact, μιας σειράς δωρεάν εργαστηρίων πάνω σε αντικείμενα, όπως η ξυλουργία κι η ρομποτική. Τα πιλοτικά εργαστήρια θα διεξαχθούν 1/3 και 8/3, ενώ η επίσημη έναρξη τους θα είναι στα τέλη Μαρτίου. Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 6 μήνες, συνεπώς θα κρατήσει ως το Νοέμβριο του 2018.    Για κράτηση θέσεων: gsarras3@gmail.com, 6978789531, 2114077438  

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top