Αναζήτηση

Drupa preview: νέα ψηφιακή πλατφόρμα για την μεταφορά γνώσεων, την ενημέρωση και την δικτύωση

Drupa preview: νέα ψηφιακή πλατφόρμα για την μεταφορά γνώσεων, την ενημέρωση και την δικτύωση

Η drupa επεκτείνει την ψηφιακή της προσφορά: από τον Οκτώβριο η διαδικτυακή πλατφόρμα drupa preview θα προσφέρει στους εκθέτες και τους επισκέπτες ένα επιπλέον μέσο για να είναι σε επαφή με τον κλάδο, να συζητούν τα θέματα της επικαιρότητας και να παρουσιάζουν τα χαρτοφυλάκια των προϊόντων τους.

Η πλατφόρμα θα αποτελείται από τις βασικές «Συνέδριο», «Έκθεση» και «Δικτύωση», και θα έχει ως στόχο να φέρει την εκτυπωτική κοινότητα πιο κοντά, μέσω της συνεχούς  ανταλλαγής πληροφοριών μέχρι την υβριδική εμπορική έκθεση τον ερχόμενο Απρίλιο, η οποία θα συνδυάσει την εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Messe Dusseldorf με επιπλέον ψηφιακό περιεχόμενο.

Στην κατηγορία «Συνέδριο» οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν διαλέξεις, βίντεο και συνεντεύξεις – αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο μια «πρώτη προβολή» της drupa 2021. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λάβουν μέρος στις διαδικτυακές συνεδρίες δωρεάν και να κάνουν διάλογο με τους ομιλητές, σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες. Στη συνέχεια, τα βίντεο θα είναι διαθέσιμα κατά παραγγελία. Η «Έκθεση» θα συγκεντρώνει και θα προσφέρει στους διαδικτυακούς επισκέπτες νέα προϊόντα, καινοτόμες εταιρείες και ειδικούς ανθρώπους του κλάδου – δηλαδή ότι περιμένουν να δουν και στο Messe Dusseldorf. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέψεις στην έκθεση του Απριλίου μπορούν να προγραμματιστούν από πριν. Επιπλέον, μπορούν να προγραμματιστούν διαδικτυακές επαφές με τους εκθέτες μέσω της «Δικτύωσης», και να ισχυροποιηθούν στην εκδήλωση του Απριλίου.

Χάρη στη νέα ψηφιακή προσφορά, η drupa παρέχει στον κλάδο συνεχή ανταλλαγή και μεταφορά γνώσεων και γεφυρώνει ουσιαστικά τον υπόλοιπο χρόνο μέχρι την έκθεση, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εκθέτες.

Η sabine Geldermann, διευθύντρια της drupa λέει: «Εργαζόμαστε ήδη πολύ και σκληρά για να βελτιώσουμε την ψηφιακή μας παρουσία. Η πανδημία μας έφερε αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις και τελικά είχε καταλυτική σημασία για την ψηφιοποίηση μας». Και συμπληρώνει: «Με την νέα υβριδική drupa, δίνουμε στους επισκέπτες που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην επόμενη διοργάνωση, την δυνατότητα να συμμετέχουν. Ταυτόχρονα, ικανοποιούμε τις ανάγκες των εκθετών για να προσεγγίσουμε προσωπικά τη διεθνή κοινότητα. Μέσω της πλατφόρμας η drupa ενώνει την παγκόσμια εκτυπωτική κοινότητα εκτύπωσης με στοχευμένο τρόπο».

Το περιεχόμενο της πλατφόρμας θα είναι δωρεάν για τους επισκέπτες. Μετά την εγγραφή θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο και βίντεο ανά πάσα στιγμή. Για διαδικτυακές συνεδρίες, ζωντανές διαλέξεις και συναντήσεις θα υπάρχει ξεχωριστή (δωρεάν) εγγραφή για μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top