Αναζήτηση

Δύο βραβεία για τη XEROX στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού

Δύο βραβεία για τη XEROX στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού

H Xerox κέρδισε δύο βραβεία στα Buyers Lab PaceSetter Awards της Keypoint Intelligence για τις υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) και Business Process Services (BPS).

Για τα Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS), η  Keypoint Intelligence έλαβε υπόψη την πολύτιμη παροχή βοήθειας της Xerox σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, οι οποίες βελτιστοποιούν τις υποδομές διαχείρισης εκτύπωσης και εγγράφων. Επιπλέον, αναγνώρισε την εξαιρετική δουλειά της Xerox στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού, μέσω των υπηρεσιών Xerox Intelligent Workplace Services - μιας σειράς υπηρεσιών που εκτείνονται πέρα ​​από την εκτύπωση και βοηθούν τις εταιρείες να λειτουργούν με ταχύτητα, απλές διαδικασίες και υψηλότερη παραγωγικότητα.

Για τις υπηρεσίες Business Process Services, η Keypoint έλαβε υπόψη την εξαιρετική ισχύ των Intelligent Workplace Services σε συνδυασμό με όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες που επικεντρώνονται στον αυτοματισμό ροής εργασίας, το λογισμικό εξατομίκευσης και επικοινωνίας, τη διαχείριση περιεχομένου και τις υπηρεσίες ψηφιοποίησης.

Η επένδυση της Xerox στην εξυπηρέτηση των αναγκών των εργαζομένων από το σπίτι ήταν επίσης ένας σημαντικός παράγοντας για αυτή τη βράβευση, υπογραμμίζοντας τη σημασία ανάδειξης συγκεκριμένων επενδύσεων που έκανε η Xerox τους τελευταίους μήνες για να υποστηρίξει τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε τηλεργασία.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top