Αναζήτηση

Durst Global Award 2022 στην Lino

Durst Global Award 2022 στην Lino

Με το βραβείο του καλύτερου αντιπροσώπου της Χρονιάς του 2022 βραβεύτηκε η Lino από το Τμήμα Ετικετών και Εύκαμπτης Συσκευασίας του Ομίλου της Durst.
Η βράβευση έγινε κατά την διάρκεια της ετήσιας συνάντησης των αντιπροσώπων από όλο τον κόσμο στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου τον Γενάρη του 2023.

Η Lino διαθέτει τους UV inkjet εκτυπωτές ετικέτας και εύκαμπτης συσκευασίας TAU RSC στην περιοχή των Βαλκανίων, της Τουρκίας και του Ισραήλ.

Η ανάδειξη του καλύτερου αντιπροσώπου βασίζεται σε κριτήρια όπως ο αριθμός πωλήσεων (ουσιαστικά η αύξηση πωλήσεων σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές), η συνολική προσπάθεια που καταβάλει ο αντιπρόσωπος στην περιοχή που δραστηριοποιείται με συμμετοχή σε εκθέσεις του κλάδου, με αποστολή σε τακτικά συχνά διαστήματα ενημερωτικού υλικού και αντίστοιχες δημοσιεύσεις.

Το βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους της Lino οι κ.κ. Ντόμαλης Κώστας, υπεύθυνος πωλήσεων της Lino στην περιοχή και ο Hakan Sahin, Διευθυντής Πωλήσεων στην LinoSistem, θυγατρικής εταιρείας της Lino στην Τουρκία.

Ο κ. Ντόμαλης δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή να αναδεικνύεσαι ο αντιπρόσωπος της Χρονιάς σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σημαίνει ότι ο Όμιλος Durst αναγνωρίζει τις επιτυχίες που είχαμε στην περιοχή μας με σεβαστό αριθμό εγκαταστάσεων των UV inkjet εκτυπωτών της σειράς Tau RSC.
Σημαίνει ότι οι πελάτες μας αναγνώρισαν τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι εκτυπωτές Tau RSC με την υψηλότατη ποιότητα εκτύπωσης, την κορυφαία ψηφιακή ταχύτητα και το πολύ χαμηλό κόστος παραγωγής που συνοδεύονται από το αποδοτικό λογισμικό ροής εργασίας Durst Workflow».

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top