Αναζήτηση

Durst Tau 330 RSC-E για την DIGI PRINT AL στα Τίρανα, Αλβανία

Durst Tau 330 RSC-E για την DIGI PRINT AL στα Τίρανα, Αλβανία

Η DIGI PRINT - AL SH.P.K. ιδρύθηκε το 2007, με έδρα τα ΤΙΡΑΝΑ της Αλβανίας και είναι ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών εκτύπωσης. 

Το όραμά τους είναι να προσφέρουν στους πελάτες τους προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα, στην ώρα τους, στην καλύτερη τιμή και καινοτομία.

Η DIGI PRINT AL προσφέρει ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο εφαρμογών, όπως banners, εκτύπωση υφασμάτων και χαρτιών, αυτοκόλλητες και φωτιζόμενες επιγραφές, πίνακες και πάνελ, διακόσμηση βιτρινών, εκτυπώσεις εσωτερικού χώρου, branding αυτοκινήτων και διακόσμηση εκδηλώσεων. 

Πρόσφατα η εταιρεία αποφάσισε να προσθέσει μια νέα τεχνολογία για να διευρύνει τις προσφορές προς τους πελάτες της στο τμήμα της αγοράς της ετικέτας και της συσκευασίας. Μετά από σύγκριση των υφιστάμενων τεχνολογιών αποφάσισαν να επενδύσουν στo ψηφιακό πιεστήριο παραγωγής ετικετών inkjet Durst Tau 330 RSC E

Ο κ. Juland Mustafaj δήλωσε σχετικά με την απόφαση αυτή: "Γνωρίζουμε την Durst εδώ και μερικά χρόνια, καθώς διαθέτουμε ήδη Durst UV inkjet εκτυπωτές (Durst P5 350 Hybrid - επίπεδος & ρολο-σε-ρολό και Durst Rho 500R ρολό-σε-ρολό) για εκτυπώσεις ευρείας μορφής. Η αγορά ετικετών και συσκευασιών αναπτύσσεται στην Αλβανία και την Ευρώπη και ήδη είχαμε αιτήματα από τους πελάτες μας. Η έρευνα που κάναμε πριν αποφασίσουμε την επένδυση έδειξε ότι το ψηφιακό πιεστήριο της Durst έχει όλα όσα αναζητούσαμε: ποιότητα, ταχύτητα, ευελιξία και χαμηλό κόστος παραγωγής.

Το Tau 330 RSC E προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης σε μια τεράστια ποικιλία υλικών εκτύπωσης και θα εισέλθουμε σε αυτή τη νέα για εμάς αγορά σίγουρα με το κατάλληλο πιεστήριο ετικετών". 

Το πιεστήριο έχει πλάτος εκτύπωσης 330 χιλιοστά, εξοπλισμένο με 7 χρώματα, με τις επιλογές πορτοκαλί, μωβ και λευκού, σε λειτουργία πλήρους ταχύτητας. 

Με την εγγενή του ανάλυση 1200 x 1200 dpi σε συνδυασμό με το μικρότερο μέγεθος σταγόνας των 2pl και με τα πρόσφατα ανεπτυγμένα, υψηλής περιεκτικότητας σε χρωστικές ουσίες μελάνια Durst Tau RSC, το πιεστήριο παράγει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης.

Τα πιεστήρια Durst RSC είναι εξοπλισμένα με το προηγμένο λογισμικό Durst Workflow Label και το λογισμικό Εκτύπωσης Μεταβλητών Δεδομένων, ώστε οι πελάτες να μπορούν να προετοιμάζουν γρήγορα τις εργασίες εκτύπωσης για την απαιτητική αγορά ετικετών. 

Μια νέα λειτουργία Ink Save Mode επιτρέπει στους χρήστες της πλατφόρμας Tau RSC να μειώσουν το κόστος μελανιού κατά μέσο όρο 12%. Το λογισμικό Durst Analytics αναφέρει λεπτομερώς τα δεδομένα παραγωγής για την απόδοση της λειτουργίας.

Τα πιεστήρια RSC περιλαμβάνουν μια νέα λειτουργία αυτόματης συντήρησης για την αποφυγή διακοπών λειτουργίας και τη μείωση του κόστους σέρβις. Ο αυτόματος καθαρισμός των κεφαλών εκτύπωσης πραγματοποιείται χωρίς επαφή από την ενσωματωμένη μονάδα συντήρησης, για καλύτερη και σταθερή ποιότητα εκτύπωσης.

Η παραγωγική ικανότητα των 1.020 τετραγωνικών μέτρων/ώρα είναι εφικτή με ταχύτητα εκτύπωσης 52 μέτρων/λεπτό με όλα τα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του λευκού. Όλες οι προαιρετικές επιλογές από το Tau 330 RSC μπορούν να τοποθετηθούν στο νέο μοντέλο, οι οποίες περιλαμβάνουν τον κύλινδρο ψύξης, την εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων ή τους εξωτερικούς ρολοφορείς για την διαχείριση πολύ μεγάλων (jumbo) ρολών.

Το μηχάνημα μπορεί να διαθέτει έως και 8 χρωματικούς σταθμούς (CMYK-W-OVG) και επιτυγχάνει έως και 95% προσομοίωση του χρωματικού χώρου Pantone. Μπορεί επίσης να αναβαθμιστεί ώστε να τρέχει με ταχύτητα παραγωγής 80m/min με όλα τα χρώματα.

Τα νέα μελάνια Durst RSC UV Inks έχουν πιστοποιηθεί από την Greenguard με τα πιστοποιητικά UL Greenguard και UL Greenguard Gold. 

Το πιεστήριο Durst Tau 330 RSC E λειτουργεί ως αυτόνομος εκτυπωτής ή ως υβριδική λύση με την προσθήκη συμβατικών επιλογών φινιρίσματος. Αυτό παρέχει στον χρήστη απεριόριστη ευελιξία όσον αφορά τα υλικά και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. 

Περισσότερες πληροφορίες: Lino SA, www.lino.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top