Αναζήτηση

Durst, Vanguard και Elitron στη Fespa 2023, Μόναχο, 23-26 Μαΐου 2023

Durst, Vanguard και Elitron στη Fespa 2023, Μόναχο, 23-26 Μαΐου 2023

Η Durst με το "360 Production Excellence"

Η Durst, κατασκευαστής προηγμένων τεχνολογιών ψηφιακής εκτύπωσης και παραγωγής, θα παρουσιάσει το "360 Production Excellence" στη FESPA Global Print Expo 2023 στο Μόναχο της Γερμανίας.
Από τις 23 έως τις 26 Μαΐου, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα και ολοκληρωμένα συστήματα και τις λύσεις της για πλήρως αυτοματοποιημένη, βιώσιμη και οικονομικά αποδοτική παραγωγή εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους στην Αίθουσα A2, Περίπτερο A10.

Σήμερα η έμφαση δίνεται στην αυτοματοποίηση, τη βιωσιμότητα και την κερδοφορία και οι προσφορές της Durst ευθυγραμμίζονται με αυτή την εστίαση.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει μια εντυπωσιακή εγκατάσταση αυτοματισμού επόμενου επιπέδου για την παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων χωρίς επιτήρηση απο χειριστή, το P5 Robotics για διαχείριση υλικών σε φύλλα με πλάτος μέχρι 3,5 μέτρα.

Σε πρώτη παρουσίαση, η Durst Group θα δείξει τον ταχύτερο εκτυπωτή από ρολό σε ρολό μέχρι σήμερα, τον P5 350HSR.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης το χαρτοφυλάκιο συστημάτων μελανιών με βάση το νερό και UV-LED, τα οποία συμμορφώνονται με όλους τους σχετικούς κανονισμούς και είναι πιστοποιημένα για απαιτήσεις τρίτων και βιωσιμότητα. Επιπλέον, το τμήμα Service της Durst Group θα παρουσιάσει νέες προσφορές για προληπτική υποστήριξη πελατών, που είναι πλέον διαθέσιμες σε περισσότερες από 80 χώρες.

Το τμήμα λογισμικού θα παρουσιάσει τις προηγμένες λύσεις λογισμικού του, προσαρμοσμένες στην ψηφιακή εκτύπωση. Οι λύσεις αυτές με την διαδικασία "From Pixel to Output" επιτρέπουν μεγαλύτερα επίπεδα αυτοματοποίησης και αποδοτικότητας, βελτιωμένες διαδικασίες παραγωγής εκτυπώσεων και εξορθολογισμό των επιχειρήσεων.
Η Durst προσφέρει επίσης υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στα κεντρικά γραφεία του στο Brixen της Ιταλίας, για να δείτε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο P5 μεγάλου μεγέθους, μαζί με άλλες λύσεις του τομέα, όπως Label & Flexible Packaging, Textile, Wallpaper και Ceramic Tiles, στο Κέντρο Εμπειρίας Πελατών της Durst.
Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν τον εκτυπωτή P5 500 σε παραγωγική χρήση στην εταιρεία Escher Digitaldruck, περίπου μία ώρα μακριά από την έκθεση, μετά από εγγραφή.
Τέλος η Durst θα φέρει επίσης τη φιλοξενία του Νοτίου Τιρόλου στο Μόναχο με το Durst Lounge, ένα μέρος για να συζητήσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μερικά από τα ειδικά φαγητά και ποτά της περιοχής.

Η Vanguard με νέο επίπεδο εκτυπωτή 3,2 x 2 μέτρα

Η Vanguard Digital Printing Systems, θυγατρική εταιρεία της Durst, θα παρουσιάσει νέο προϊόν στο χαρτοφυλάκιό της. Βασισμένος στην βραβευμένη επι 7 συνεχή χρόνια πλατφόρμα, ο νέος εκτυπωτής VK3220T-HS επαναπροσδιορίζει την έννοια της παραγωγικότητας σε επίπεδο τραπέζι 3,2 x 2 μέτρων.

Αξιοποιώντας έως και τρεις σειρές κεφαλών εκτύπωσης Kyocera, με μέγεθος σταγόνας 4 picoliter, οι ταχύτητες εκτύπωσης μπορούν να φτάσουν έως και τα 360 τ.μ. την ώρα.
Με τη δυνατότητα εκτύπωσης πάχους έως και 10 εκατοστά, ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία σας. Ένας εκτυπωτής που μπορεί να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει μαζί με την επιχείρησή σας.

Από τις 23 έως τις 26 Μαΐου, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα συστήματα και τις λύσεις της για πλήρως βιομηχανική, βιώσιμη και οικονομικά αποδοτική παραγωγή εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους στην Αίθουσα A2, Περίπτερο A30.

 

Η Elitron παρουσιάζει το πιο πρόσφατο σύστημα κοπής πολλαπλών λειτουργιών στη FESPA

Στη Fespa 2023, η Elitron θα επιδείξει τη δύναμη και την ευελιξία των τελευταίων πολυλειτουργικών συστημάτων κοπής που έχουν σχεδιαστεί για όλες τις ανάγκες φινιρίσματος, στην Αίθουσα Β2, Περίπτερο D30.

Τόσο για τους επισκέπτες που αναζητούν ένα συμπαγές σύστημα παραγωγής για μικρές παραγωγές ή/και δείγματα, όσο και για εκείνους που θέλουν ένα πιο εξελιγμένο σύστημα μεταφοράς, με δύο κεφαλές κοπής για αύξηση της παραγωγικότητας, οι λύσεις Elitron είναι διαθέσιμες για μια ζωντανή επίδειξη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

«Η Fespa θα δώσει την ευκαιρία να δούμε το νέο πολυλειτουργικό σύστημα Spark σε δράση. Το συμπαγές τραπέζι κοπής Spark C έχει σχεδιαστεί για να εκπλήσσει και να ξεπερνά τις προσδοκίες. Έχει τη δυνατότητα να κόβει εύκολα συστήματα προβολής, πινακίδες, gadget, δείγματα και πολλά άλλα» επιβεβαιώνει ο Paolo Malatesta, εκτελεστικός διευθυντής της Elitron.
«Με μεγάλο σχήμα 3200mm, το Kombo SDC+, σύστημα παραγωγής με ταινιόδρομο θα βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο του περιπτέρου της Elitron για να μπορέσετε να δείτε από πρώτο χέρι τη συνεχή παραγωγικότητα μεγάλου σχήματος», συνεχίζει ο Malatesta.
Και τα δύο συστήματα θα επιδεικνύουν κοπή και φρεζάρισμα πολλαπλών εργαλείων, για ρολό και άκαμπτα υλικά σε φύλλα, και η ομάδα της Elitron θα είναι σε ετοιμότητα για να επιδείξει προαιρετικές υποδοχές ρολών, όπως το NEW EFS – Elitron Feeding System και το NEW ESS – Elitron Stacking System για εκφόρτωση.
Αυτά τα συστήματα πολλαπλών εργαλείων είναι πλήρως εξοπλισμένα για όλες τις εφαρμογές και τα υλικά και μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να καλύπτουν μεμονωμένες ανάγκες παραγωγής και αυτοματισμού.

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα της Elitron περιλαμβάνει επίσης το ΝΕΟ σύστημα Protective Material Handling (PMH), το οποίο διασφαλίζει ότι ο χειρισμός των εκτυπωμέων φύλλων γίνεται με τη μέγιστη προσοχή κατά την αυτόματη φόρτωση, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά στην εκτύπωση. Αυτό το σύστημα δεν σέρνει τα φύλλα κατά τη φόρτωση, αλλά τα κάνει να επιπλέουν πάνω από τη στοίβα φόρτωσης στην περιοχή εργασίας, αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε ζημιά.
Θα παρουσιαστεί η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία αυτόματης όρασης του Seeker System, ικανή να αναγνωρίζει σημάδια αναφοράς και εκτυπωμένες εικόνες μέσω κάμερας από πάνω και κάτω και να φορτώνει και να ευθυγραμμίζει αυτόματα τα σχετικά αρχεία κοπής. Θα εκτεθεί επίσης η μεγάλη γκάμα εργαλείων Elitron, συμπεριλαμβανομένου του DL45 για το V-Cut 90° σε ένα πέρασμα για συμπαγές χαρτόνι.
Για να δείτε πώς η πλήρως ψηφιακή πλατφόρμα κοπής και αυτοματισμού της Elitron θα οδηγήσει το φινίρισμα στο επόμενο επίπεδο επισκεφθείτε το περίπτερό της στη Fespa: Αίθουσα B2 - Περίπτερο D30.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top