Αναζήτηση

Εγκαίνια έκθεσης CHECKOUT TOMORROW

Εγκαίνια έκθεσης CHECKOUT TOMORROW

Φέτος είναι μια χρονιά εορτασμού για την εταιρεία Pressious Arvanitidis, καθώς γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της! 50 χρόνια δημιουργικότητας και πρωτοπορίας! Μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα, ενώνει τις δυνάμεις της με την ΑΚΤΟ και 9 απόφοιτ@ σχεδιαστ@ του τμήματος Graphic Design δημιουργώντας την έκθεση CHECKOUT TOMORROW. 

Η έκθεση, με την πολλαπλή της ερμηνεία, βρίσκεται σε διαλεκτική σχέση με τη σύγχρονη κοινωνικοπολιτική συγκυρία και το «αύριο». Είναι μια απόπειρα των σχεδιαστών και σχεδιαστριών να απομακρυνθούν από το καθημερινό τους επαγγελματικό πεδίο, προκειμένου να καταστούν ορατοί ως μετέχοντες σε έναν κοινό κόσμο, όπου ο χρόνος είναι περιορισμένος. Στόχος τους είναι να αναδείξουν ό,τι συχνά δεν φαίνεται, φέρνοντας στο προσκήνιο ερωτήματα και όχι απαντήσεις, δίχως να προπαγανδίζουν, αλλά αναδεικνύοντας νέους τρόπους σκέψης και κοινά πεδία συνάντησης.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν: Εγκαταστάσεις, πολυαισθητηριακά και ηχητικά έργα, συμμετοχικά έργα, έργα σε εξέλιξη, έντυπα- zines και αφίσες.

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Αθανασιάδης Αργύρης, Γεωργάτος Χρίστος, Γκιρλέμη Μαριλένα, Δημόπουλος Αλέξανδρος, Δούγια Μαρινίκη, Μελένιου Μάρω, Μπακάλη Μαρινίκη, Νικολακάκη Μαρικαίτη, Χαλκιαδάκη Μαρίνα.

Επιμέλεια έκθεσης: Γιώργος Θεοδώρου (Εικαστικός – Γραφίστας – Ακαδημαϊκός Διευθυντής κλάδου Graphic Design AKTO).

Η έκθεση υποστηρίζεται εκτυπωτικά, μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας που παρέχεται από την Pressious Arvanitidis και φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο PrintCafe.

Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 19:30.

Διάρκεια: από 21/9/2022 έως και 23/11/2022

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 10:00 με 17:00 ή κατόπιν συνεννοήσεως.

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ – ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

 

Γραφεία Λ. Κηφισίας 304, Χαλάνδρι 152 32
T 216 100 5100 F 216 100 5101
Έδρα 78ο χλµ. Εθν. Οδού Αθηνών-Λαµίας, Ύπατο Βοιωτίας 322 00
216 100 5200 F 216 100 5201 E info@pressious.com W www.pressious.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top