Αναζήτηση

Εκδήλωση Digital Creative Summit για Digital Arts

Εκδήλωση Digital Creative Summit για Digital Arts

Στο Digital Creative Summit 2020 που διοργανώνεται οn line στις 26 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου 2020, φοιτητές και επαγγελματίες των Digital Arts θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  (χωρίς κόστος συμμετοχής) τέσσερις επαγγελματίες από διαφορετικές χώρες, από το χώρο των Digital Arts & Animation, να μιλούν για τη δουλειά, την εμπειρία τους, καθώς και να δείξουν δουλειά τους.

Από την Ελλάδα προσκεκλημένος ομιλητής ο εικονογράφος Κωστής Παπαθεοδώρου, Ambassador της Huion Greece, θα μιλήσει στις 3 Οκτωβρίου, 9:15 π.μ, και θα μιλήσει για τη δουλειά  και την εμπειρία του ως εικονογράφος καθώς και θα  παρουσιάσει έργα του. Στο τέλος της παρουσίασής του, οι συμμετέχοντες μπορούν να του απευθύνουν και ερωτήσεις.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει μέσω του Zoom ή του Facebook. Για το zoom υπάρχει περιορισμός θέσεων και απαιτείται προεγγραφή στο bit.ly/CBM2020-DCS

Η παρουσίαση θα γίνει στα Αγγλικά και για όσους εγγραφούν και παρακολουθήσουν μέσω Zoom όλη την παρουσίαση της 3ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για δύο Huion Graphic Tablets H640.

Λίγα λόγια για τον Κωστή Παπαθεοδώρου

O Κωστής Παπαθεοδώρου είναι εδώ και 15 χρόνια εικονογράφος, από την Αθήνα.
Ξεκίνησε να εργάζεται σαν art director σε διαφημιστικές εταιρίες για πολυεθνικούς και τοπικούς πελάτες.  Εικονογραφήσεις του για εξώφυλλα, άρθρα και tutorials έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Newsweek int. edition, L’ Echo des Savanes και Photoshop Creative magazine. Παράλληλα με την διαφημιστική εικονογράφιση, λατρεύει να ζωγραφίζει πορτραίτα και καρικατούρες.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top