Αναζήτηση

Εκδήλωση του ΕΛΣΕΤ στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση του ΕΛΣΕΤ στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00 ο ΕΛΣΕΤ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών) οργανώνει στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση για την ενημέρωση του κλάδου σε τρέχοντα ζητήματα, όπως οι δραστηριότητες της FINAT (της Διεθνούς Οργάνωσης Ετικετοποιών), οι στόχοι του ΕΛΣΕΤ, οι τρόποι επίτευξής τους, οι σκέψεις για το μέλλον του κλάδου.
Στην εκδήλωση οι ετικετοποιοί θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις απόψεις τους, να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους, αλλά και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Συνδέσμου.  

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα γίνουν δύο ομιλίες που θα αναφέρονται σε θέματα των επιχειρήσεων και ειδικότερα του κλάδου:
- Η πρώτη θα έχει θέμα σχετικό με την καινοτομία στις επιχειρήσεις και γενικότερα στο επιχειρείν, με ομιλητή τον καθηγητή κ. Ιωάννη Μπακούρο.
- Η δεύτερη ομιλία θα αναφέρεται στις δυσκολίες και στη μεθόδευση της μεταβίβασης των επιχειρήσεων στις νεότερες γενιές. Ομιλήτρια θα είναι η κα Ρούλα Κωτούδη.

Η συμβολική συνδρομή για τη συμμετοχή προμηθευτών ή άλλων συνεργαζομένων που δεν είναι μέλη του ΕΛΣΕΤ στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ανέρχεται στα 30 ευρώ ανά άτομο.

Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο THE MET HOTEL, 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 017200

(*) Ο κ. Ι. Μπακούρος είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με σπουδές στο τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και μεταπτυχιακό στο τμήμα Management Center του University of Bradford της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ παρακολούθησε μαθήματα από το Master of Business Administration (MBA) course. Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με θέμα «Offshore Pipeline Reliability Prediction». Το 1988 πήρε το διδακτορικό δίπλωμα του Μηχανικού Οργάνωσης και Διοίκησης (Ph.D. in Management and Administration) από το University of Bradford. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα είτε από τη θέση του μελετητή είτε από τη θέση του επιστημονικού υπευθύνου και μελετητή.  

(**) Η  κυρία Ρούλα Κωτούδη είναι Οικονομολόγος, πτυχιούχος του  Πανεπιστημίου Μακεδονία,  ΜΒΑ University of LINCOLN  U.K.  Σύμβουλος Επικοινωνίας  &  Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού, Διευθύνουσα Σύμβουλος της KPR Consulting Συμβουλευτικής Εταιρίας Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού.  

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top